Karanlık insanlar

Konu sahibi son olarak 130 gün önce görüldü
Herkes sevildiğini bilmek ister ki bazen bilir sevdiği insanlar tarafından sevildiğini söylenmesede hisseder . Annesi,babası,kardeşi,sevgilisi,dostu vardır yani.En kötü gününde yanında onlar vardır.Korktuğunda sığındığı limanlardır. Hırçınlaştığında bağırdığı, çağırdığı en deli dalgalarını çarptığı kayalardır.Çünkü insan en yakınına küser en yakınına açar içini en yakınına sinirlenir ve insan en yakınını aşındırır.Eğer bir insan sahip değilse bunların hiç birine anlatamaz kimseye içindekileri kendi kendini yer bitirir.

Öyle durduk yere en olmadık şeylere sinirlenir olmadık şeylere takılıp kalır sakinleşeceği ne bir liman ne de bir söz arar bilir yoktur.Bilir söylese yine anlamayacaklarını anlatmaya çalışmaz.

Böyle insanların kimsenin bilmediği bir defterleri vardır hani defterde anlamaz onları da en azından yorum yapmaz sadece yazar oraya içinden geleni yazar bazen küfürlerini bile o deftere yazar yazdığını da okumaz zaten bir daha öyle kalır.Bu insanlar genelde nikotin bağımlısıdırlar parmak uçları sarıdır acının en doruk noktasında bir sigara içmeden yapamazlar.

Gündüz masalarında demli çay akşam ise alkol eksik olmaz.Umutları kalmamıştır değil onların sadece insanlara güveni kalmamıştır ah bi güvenseler birine verebileceklerini inanın onlar bile tahmin edemezler.

O insanlar anlatılamazlar o insanlar yaşanır eğer size bu fırsatı verirlerse ..Genelde vermezler sizinle konuşurlar,şakalaşırlar,gülerler başınıza bir şey gelse ilk onlar koşarlar size belki çok yakındır belki sizin ben onu tanıyorum dediğiniz biridir ama size bir o kadarda uzaktır.Bu uzaklığı görmek onun içini görmek demektir onun içi olmak demektir onun defterini okumak demektir zordur yani o uzaklığı görmek zordur.

Ben onlara karanlık insanlar derim :)

Bunları neden yazdım bilmiyorum belki içinizden biri o insanlardandır ama o insanlardan olmamanızı diliyorum (:

Ozellikle girip okudum normalde cep ten girdigimde boyle yazilari kolay kolay okumam. Duygulara saglik paradise.

Aklima aylak adami getirdin.

"Sustu.. konusmak anlamsizdi biliyordu anlamayacaklardi"
Ve ben karanligi seviyorum:)

Umutları kalmamıştır değil onların sadece insanlara güveni kalmamıştır ah bi güvenseler birine verebileceklerini inanın onlar bile tahmin edemezler.

Iste o benim, kalemine saglik paradise.

Bizi yalnizliga iten buyuddukce gelisen algilarimiz mi yoksa degisen olgular mi?

Imzanda aldous huxley tasidigina gore algilarla ilgili dusuncelerini biliyorsundur muhtemelen.

büyüdükçe deısır hersey dusunce davranış ınsanlar pek sey yapamaz ama ınsanın deıstıgını veya deısıklık olduğunu kendısı anlar zaten ole artık ınsanlar es dost sevgılı ne varsa yanı sevsem bıle ugrasmıorum yanı sımdı dıcekler zamanında terkedıldınmı vs vs ama hıc olmadı sadece egoıstım ^^. değişmeyen tek sey değişimdir der bitiririm ^^

Geri