Karamsar Msn İletileri

Konu sahibi son olarak 2619 gün önce görüldü
Karamsar Msn İletileri

Karamsar Msn İletileri, Karamsarca Msn Sözleri, Karamsar Nickler

BENİ OLDUĞUM GİBİ KABUL EDEMEYEN İNSANLARLA İŞİM OLMAZ

Artik Acilara Guluyorum Cunku Goz Yaslarim Kurudu Anne...

herseyinle sen harikasin>>>>>>.

Beni Yanlız Çaresiz We Sensiz BIRAKMA...

Biz savaşırken siz yoktunuz.. Rahat olun, çok boşsunuz!

İçime dert oldu o son bakışın.!

Tam karşıya geçerken bıraktığı o el varya.. İşte o benim

Büyük düşünenler geleceği yorumlarken, küçük düşünenler geçmişi sorgular..

Bitmez diyordum.. Bu da bitti.. Güzel olan herşey gibi!

Hayatı toz pembe yaşayanlar... Her renk elbet bir gün solacaktır..

Basit bir saatim.. Zamanla birlikte ben de bitiyorum..!

Bana bilmediklerimi söyleyin! Bildiklerim sizin olsun..

Karamsar msn nickleri, karamsar nickler.. Sizler için üzgün msn nickleri, üzgün nickler yayınlıyoruz...
Bir masaldı bu..Hep sen anlattın...Çocuktum..İnandım...!!!

Son Sigaram..Son Nefesim...Sensiz Son Gecem...

Bir Tek Yaşayarak Öğrenilirmiş Hayat Okuyarak DinLeyerek Deil...Bildiklerini Bana Neden Anlatmadığını Anladım...

Unutma Ki,Her Seven İsimsiz Bir Kahramandır..Unutma Ki,İnsan;Sevebildiği Kadar İnsandır...

HaYaTTa HiC SeVMe SeVeRSeNDe BeLLi EtMe CüNKü SeVeN SeViLMeZ SeViLeNDe KiYMeT BiLMeZ

Yaşamalıyım derken her uyandığımda, ölmeyi istiyorum gecenin karanlığında..

Yok olmuş hayallerin çıkmazında, kurumuş bir çiçek senden bana son kalan..

Ben seni dün sevmedim, çünkü dün bitti. Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek. Ben seni yarin sevdim çünkü yarinlar hiç bitmeyecek...

Yalnizlik gecelerin,Umit bekleyenlerin,Hayal caresizlerin,Yagmur sokaklarin, Tebessum dudaklarin, Sen ise yalniz benimsin birtanem...

Bir romandın okuyupta bitirmediğim, Bir hayaldin yalvarıp da hükmedemediğim, Bir sendin merhaba deyipte elveda diyemediğim. Tek bildiğim var oda SENI COK OZLEDIGIM

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar...

aRamızDa ßir kaPı waR azRaiLLe… ßiRde kaPının aRkaSını meRak etMemi sağLayan $eyTanıMm…

baK bu s0n yaNqın iÇimdé…s0n FıRtına özLémiNdé… iYi izLé s0nuNu bu yaLan a$kında s0n péRdé…!!

buRası bénim yérim… kéndimLé iLqiLi bi pRobLémim vaRsa bıRak d0ktoRum oLan “bén” uğRa$iim…!!

sévémédim védaLaRı..!!

sébépsiz géL-gitLér… Çıkı$ı oLmayan LabiRéntLéR… avuçLarıma iyi bak o uçanLaR kaLbimdén kaLan küLLéR…

düN géCé sağıR oLdm séssizLikté… vé s0n péRi masaLımı yakıp ısıNdım şömiNédé…

akLıma dü$en ßi kaç meLek kayßoLmu$ LabiRendLeRimde çığLık çığLığa yaRdım isDiyoRLaR ßense $eyTanıMın sağıRLığınDayım..

Duvarlar üstüme geldikçe kendime 10 parmaklı bi surat yaptım… x(

nedense son darbeyi kalbime attın… kendimi 3 yerimden bıçakladım… nedense acımadım…

saNıRım seNsiz ßi geCeye Daha HoşgeLdim…

ßen biLiRdiM asLında dü$ünDüğüMü yapmayı… seNi çıkaRıp eviNdeN daR s0kakta boğMayı… ßen biLiRdim aRdıNdaNda keNdi kaFama SıkMayı..!!

$$$... SuS koNuşma... şeyTaNımLa beN veRiRim aRdık kaRaRLaRı... saNa dü$eN saDece çekMek iDam cezaNı msn nickleri

én gerekLi ànLàrdà ßénim ßàsimM déngésizZz…!!!

ßu deFa ßeNsizLik öLe koySun ki saNa soL yaNın öLe acıSın ki kaLßini çıkaRıp aTmak iste içinde ßen vaRım diyé kıYaMa nickler

seni terk edmednın tadı bile başkaydı suratındakı mor ifade kımseye bu kadar yakısmadı

Geri