-KaRaMeLiM KâBuSu-

Konu sahibi son olarak 3178 gün önce görüldü
KaRaMeLiM KâBuSu iLe TaNıŞMaYa HaZıR OLuN.....BuNDaN SoNRa HiÇBiŞeY EsKiSi GiBi OLMaYaCaK....
tumblr_mlobegBRQi1r8qgfto1_500.gif

VAAYY MÜZİKDASİM,HAYIRLİ OLSUN.. :)

[YOUTUBE]jRGrNDV2mKc[/YOUTUBE]​

mcqws.jpg

BEN VE PARANOYAM​

Ben…Evet ben…Kendine gel artık…Dikil ayaklarının üstüne.Gör kendini, göster kendini. Nedir bu işkence? Nedir bu tafra? Ne istiyorsun kendinden? Sana senden başka kim zarar verebilir sen istemedikçe!!!

…………………………..

Günlerden bahar, aylardan kış. Mevsim ise karmakarışık…Evimdeyim, benim ama bana ait olmayan bir mekânda…Bu ev benim mi yoksa ben mi eve aidim??? Bu dört duvar da neyin nesi? Yeşilim nerde? Mavim nerde? Yaşadım mı yoksa çoktan öldüm mü? Ya da hiç mi doğmadım ben farkında bile olmadan? Hayatın içinde miyim yoksa dışında mı? Neresindeyim bu sahte dünyanın? Sahte yüzler, sahte suretler, sahte siretler… Hangisini beğeniyorsan onu seç… Seçim senin. Ya da seçim benim. Bırak bunu en azından kendim seçeyim. İzin yok mu diyorsun. Boşver gitsin o vakit. Nasılsa seçecek benim yerime birileri. O yüzden düşünüp kafanı yorma. Hem sen onu düşünecek kadar güçlü değilsin ki. Güçlü olmak sana göre değil. Senin yerine düşünenler, senin yerine güçlü de olurlar belki, kimbilir!!!

Araf nedir, kimin nesidir? Mutlak var mıdır, yoksa yok mu? Ben arafta mıyım, araf ben de mi? İçimde ki bu boşluk, bu derin kaos, bu çıkmaz sokak, bu kışkırtıcı açlık arafın kendisi mi?

Biraz müziğe ne dersin? İyi olur ama dinlenecek müzik yok ki. Onu da boşver…Herşey gibi o da önemli değil.

21.03.2011

KaRaMeLiM​

Bugün tüm sadistçe duygularım dışarı vurdu.Birilerinden öcümü almak istercesine tuhaf hislere kapılıyorum. Kimi taşlasam, kimi kessem, kimi kıtır kıtır doğrasam acaba?.En güzeli Bursa'nın daracık eski hayatlar kokan sokaklarında karşıma ilk çıkanı tutup bahane bile öne sürmeden sadece ve sadeceeeee.....

tumblr_mhq1jclpjQ1rsdc5eo1_500.gif

Topuğunu sevdiğim ,sevdim sayfanı takipteyim arada kan akıtırım . Sık sık paylaş Kanemelim :gtr: hayırlı olsun foruma. :kop:

Adamım benim.Bigün bende seni canlı izleyeceğim bunu biliyorum:karaoke:

[YOUTUBE]UbPs0B8fQgQ[/YOUTUBE]​

Uyumak isteyip uyuyamamak...Sabaha kadar kendinle boğuşup, kendine kızıp sonra yine kendinle barışmak...İşte hayat bundan ibaret...

Geri