Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Aramızda ışık yılı var,köşede ise tahtım.Yine de sen bilirsin dostum..

"Haddini aşan insana tevazu gösterilmez,
had bildirilir.
Bazen kelâm ile, bazen sükût ile; bazen de
yok saymak ile."

Bir haber geldi, benim yolladığım eve varmadan erken inmiş.

Hemen ararım. Alışveriş yapıyormuş. Bu saatte?

Neyse geçerli sebebi vardı.

Tanrının duruşmasında soracağız; bütün bunlara neden izin verdin?
Ve cevap bir yankı olacak; bütün bunlara neden izin verdin…

Niye Türkçe nickler kullanılmıyor hep merak etmişimdir bir Avrupalı Türkçe nickler kullanır mı ? Bizde asimilasyon , yozlaşma, kültürel aşağılık kompleksi ne dersen var.

• Beğen
Tepkiler: RK
Eskiden kiss love atardı şimdi like atmış sadece bunu bana yapmaya hakkın yok (!) Djsjsj

*Dünya, kendi yaşanmamış hayatlarından dolayı acı çeken insanlarla doludur.
Dünya onlara karşı acımasız olduğu için değil, kendi potansiyellerine ihanet ettikleri için acımasız, eleştirel ya da katı yürekli olurlar.
Sanat üretmeyen sanatçı, üretenle alay eder. Aşkı göze alamayan insan, âşık olanla dalga geçer. Kendini bır düşünceye adamayan kişı, inancı küçümser. Ama yine de hepsi içten içe acı çeker. Çünkü bılirler: Alay ettikleri hayat, aslında yaşamaları gereken hayattır..

• Beğen
Tepkiler: W
Niye Türkçe nickler kullanılmıyor hep merak etmişimdir bir Avrupalı Türkçe nickler kullanır mı ? Bizde asimilasyon , yozlaşma, kültürel aşağılık kompleksi ne dersen var.

@RK buna beğeni atmış.....

Rankındaki Chief yazını Şef diye çevirdim; burun kıvırdı, herkes bunun gerçek yüzünü görsün

Bu yeni format beni çok fazla üzüyor ve yazdıklarımı da soyutluyor. Ben mesela birine mesaj atmışım veya o bana, buna kim karışır, ama yoook, çünkü kapı duvar.

Belki ben dün evlenecektim, şimdi mazota zam geldi hayatta evlenemem. Bence herkesin aklı da silindi.

Merhaba, Mastor...

İlişkilerde sınır koymayı işte bu yüzden seviyorum. Sınır koymayınca yedikleri her b.ku anlatıyorlar. İğreniyorum arkadaş, cidden midem bulanıyor dinledikçe. İnsanoğlu berbat bir yaratık.

Geri