Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Ödeve oturacağım.
Filtre kahvemi hazırlarken Cem'den bir mesaj geldi eski bir dostumla alakalı.İntihar teşebbüsünde bulunmuş.Onu düşünüyordum.
6 yıldır öyle bir hayatımdan silmiştim ki, ne durumda,ne halde gerçekten hiçbir fikrim yoktu. Cem de muhtemelen sağdan soldan haber alsa da bir şey demezdi kizacagimdan.
Yıllanmış dostlugumuzun noktalanma sebebi: Kadersel bir çizgide onu mahvedebilecek bir kararı konusunda onu kanıtlı-kanıtsız defalarca uyarmam, onun ise en sonunda yeni yetme insanların da gazıyla bir gün bi tartışmamızda bana, bütün travmalarımı da başıma kakarak: 'Murat sen hep yalnızdın, mutsuzdun. Herkes kendin gibi olsun istiyorsun.Sana kıskanç haset diyenler aklımı kurcalıyor artık, herkes mutluluğuma seviniyorken senin bu kadar karşı çıkman başka bir şeyi düşündürmüyor' vb. şeklinde bir zırvalamayla da kapanış konuşması yapmasıydı.
Yıllar geçti. Ne oldu ne bitti gerçekten takip etmedim. Neden intihara teşebbüs etmiş olabilir onu da bilmiyorum.
Tekrar görüşecek miyim? Allah sevenlerine kavuştursun, yapabileceğim bir şey olursa bana bir şekilde bir iş düşerse seve seve ilgilenirim ama ötesi için hayır.
Bazı şeyler değiştirilemiyor ya. Yani 10 yıllık arkadaşınız yıllarca sizin niyetinizle ilgili -ama sizin yüzünüzden ama kendisi ile ilgili komplekslerden- sinsi sinsi içinde bir şeyleri yoğurduysa, ileride 100 yıl sonra da değişmez bu.Değişmiyor, değiştiğini hiç görmedim.
Sen dayanamazsin.

Ben bakarım kurşuna,kurşun bana bakar.''

Çok kötü köşeye sıkıştım ama pes etmem 💁

*Dünya sırtına ağır gelmiş. Bi hırsınla yaşamaya çalışıyorsun. Gözlerinin altı çökmüş. Belin bükülmüş ama yaşamak diyorsun. Yaşa canımın içi. Çok yaşa..

Bazı duygular var ki dünyanın keşfedilmemiş olağanüstü güzelliği gibi ....

Medine'ye varamamak...
Leylâ vefat ettikten sonra İsmail vefat etti.

Medine'ye varamadık bir türlü.

Ben ölürsem bu gece, yarın Medine'ye varamadım okunmasın.

Geri