Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Aman kendini asmış yüz kiloluk bir zenci!''

yorgunum ey deniz gövdemde ki her pas izinin bir gururu var içimde ne okyanuslar nice hırçın dalgalar aştım ben yaşanmışlığım..umut olsun küçük teknelere ama ben demir attım artık günün bitmeyen sessizliğine..

Bir şey aklıma takıldı. Veya aklıma bir şey takıldı. Aynı şey.
Ben şafi miyim sumni mi, ben neyim?
Ben hiçbir şeyim... Bilmiyorum.

Allah Teala 34 sena, sena kim? Bu bedeni bu kalbi boşuna yaşatmış...

Hz. Muhammed'i bile Hz. Ali yıkayıp gömdüyse, bu hayatın nesine yaşayayım? Her şey çıkar olmuş. Taht kavgasına bulaşmayıp, Hz. Muhammed'i gömseydiniz ya?

Toprağın altı, yılanlarla, böceklerle yeryüzündeki hayattan iyidir.

Allah nasip ederse derhal ölelim.

Şuraya da bir çekubera gülüşü.

1000050991.jpg

tlfnuma *fbli karılardan -haha-hihi- mesajları gelince tepkim;

Zaten bir erkek, 30'unu geçmiş ve bir kız çocuğu sahibi olamamışsa, o erkeki olduğu yerde vuracaksın. Bir kız çocuğun bile yok, bir de delikanlıyım diye geziniyorsun. Peki kime hâmilik yapacaksın? Kime ömrünü sevgini adayacaksın? Erkek adamın, kız çocuğu olur. Onunla da barbiciliktir, efemdim işte evcilik filan oynar. Erkek adam kız çocuğuna elini emanet eder, oje filan sürer yüzüne makyaj yapar, "çok güzel oldu kızım" der.

Bunları yapamamışsın, sonra çikoti mikoti.
Acilen bir Güney Koreli bulup kız çocuğu yapmamız lazım acilm.

Öf, neyse vazgeçtim, yaş geçiyor, yarın toprak, şimdi zamanım yok.

Mastor'un üslubu gittikçe cirkinlesiyor mu bana mı öyle geldi

BANA GELEM MESAJLARI KISKANMAZSAN SEVİNİRİM, BY.
AYRICA BOK.

kabe ile ilgili bir post varmış çok popüler...
işteki kız dün tüm gün güldü durdu. 3 kez izleyip niye güldüğünü anlamayınca zoraki bir gülümsemeyle eşlik ettim, bozuldu.: ))

Zaten bir erkek, 30'unu geçmiş ve bir kız çocuğu sahibi olamamışsa, o erkeki olduğu yerde vuracaksın. Bir kız çocuğun bile yok, bir de delikanlıyım diye geziniyorsun. Peki kime hâmilik yapacaksın? Kime ömrünü sevgini adayacaksın? Erkek adamın, kız çocuğu olur. Onunla da barbiciliktir, efemdim işte evcilik filan oynar. Erkek adam kız çocuğuna elini emanet eder, oje filan sürer yüzüne makyaj yapar, "çok güzel oldu kızım" der.

Bunları yapamamışsın, sonra çikoti mikoti.
Acilen bir Güney Koreli bulup kız çocuğu yapmamız lazım acilm.

Öf, neyse vazgeçtim, yaş geçiyor, yarın toprak, şimdi zamanım yok.

BANA GELEM MESAJLARI KISKANMAZSAN SEVİNİRİM, BY.
AYRICA BOK.
Güney Koreli 1.50 UwU kızı. Çok zevksizsin

Ödeve oturacağım.
Filtre kahvemi hazırlarken Cem'den bir mesaj geldi eski bir dostumla alakalı.İntihar teşebbüsünde bulunmuş.Onu düşünüyordum.
6 yıldır öyle bir hayatımdan silmiştim ki, ne durumda,ne halde gerçekten hiçbir fikrim yoktu. Cem de muhtemelen sağdan soldan haber alsa da bir şey demezdi kizacagimdan.
Yıllanmış dostlugumuzun noktalanma sebebi: Kadersel bir çizgide onu mahvedebilecek bir kararı konusunda onu kanıtlı-kanıtsız defalarca uyarmam, onun ise en sonunda yeni yetme insanların da gazıyla bir gün bi tartışmamızda bana, bütün travmalarımı da başıma kakarak: 'Murat sen hep yalnızdın, mutsuzdun. Herkes kendin gibi olsun istiyorsun.Sana kıskanç haset diyenler aklımı kurcalıyor artık, herkes mutluluğuma seviniyorken senin bu kadar karşı çıkman başka bir şeyi düşündürmüyor' vb. şeklinde bir zırvalamayla da kapanış konuşması yapmasıydı.
Yıllar geçti. Ne oldu ne bitti gerçekten takip etmedim. Neden intihara teşebbüs etmiş olabilir onu da bilmiyorum.
Tekrar görüşecek miyim? Allah sevenlerine kavuştursun, yapabileceğim bir şey olursa bana bir şekilde bir iş düşerse seve seve ilgilenirim ama ötesi için hayır.
Bazı şeyler değiştirilemiyor ya. Yani 10 yıllık arkadaşınız yıllarca sizin niyetinizle ilgili -ama sizin yüzünüzden ama kendisi ile ilgili komplekslerden- sinsi sinsi içinde bir şeyleri yoğurduysa, ileride 100 yıl sonra da değişmez bu.Değişmiyor, değiştiğini hiç görmedim.

Geri