Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Psikoloji okumuş bir kadin var arkadaş grubumuzda kitap okumayı sever ve bir kütüphanesi var evinde.
Bize iki tane olmak üzere kitap hediye etti. Birini okudum ama ikincisine gelince bişey dürttü beni.
Şimdi bu kadin kitapları okuyup mutlaka yorumlayın bana diyor. Kesinlikle kitabın konusunu bana ne düşündüğünüzü fikrinizi belirtin diyor.

Ve ben anladim ki kendi seçtiği kitaplar üzerinden kişilik analizleri yaparak ne yapabiliriz neyi yapamayıza ulaşmaya çalışıyor 3. Kitabi da hazırlamış)

Peki Serçe bunu yermi ? Halledeceğim.. :d

Psikoloji okumuş bir kadin var arkadaş grubumuzda kitap okumayı sever ve bir kütüphanesi var evinde.
Bize iki tane olmak üzere kitap hediye etti. Birini okudum ama ikincisine gelince bişey dürttü beni.
Şimdi bu kadin kitapları okuyup mutlaka yorumlayın bana diyor. Kesinlikle kitabın konusunu bana ne düşündüğünüzü fikrinizi belirtin diyor.

Ve ben anladim ki kendi seçtiği kitaplar üzerinden kişilik analizleri yaparak ne yapabiliriz neyi yapamayıza ulaşmaya çalışıyor 3. Kitabi da hazırlamış)

Peki Serçe bunu yermi ? Halledeceğim.. :d
Uzak duracaksın bu tiplerden, kendilerine öz sorunları var ve bunu başlalarının üzerinden yaşamak isterler. Kime ne ne okuyacağım ve e anladığım. Git başka yerde egonu tatmin et nuyuz.
Benzeri bir davranışda aile gurubumuzda bir kadın denedi, dedim kusura bakma melnur yemez. Bakıyorum o kadın genelde sorunlu birisi.

Son düzenleme:
Uzak duracaksın bu tiplerden, kendilerine öz sorunları var ve bunu başlalarının üzerinden yaşamak isterler. Kime ne ne okzyacağım ve e anladığım. Git başka yerde egonu tatmin et nuyuz.
Sevgili arkadaşım melnur aynen öyle dediğin gibi bir duygu var içinde kobay olarak kurbanlar seçmiş bence aralarında bizde variz. Görünüşte çok nazik kibar sakin ve sevimli ama iç dünyası tam bir zülema gibi hissettiriyor )

Sevgili arkadaşım melnur aynen öyle dediğin gibi bir duygu var içinde kobay olarak kurbanlar seçmiş bence aralarında bizde variz. Görünüşte çok nazik kibar sakin ve sevimli ama iç dünyası tam bir zülema gibi hissettiriyor )
Evet dikkatli olun ve oyununa gelmeyin.

• sarılma
Tepkiler: ne
İnsanın kendi kendine verdiği zararı hickimse ona veremiyor.
Elbette büyük kötülüklere maruz kalabilirsiniz, büyük acilar çekebilirsiniz fakat önümüze bakıp iyileşmek ya da bir ömür boyu içinizde sönmek bilmeyen bir nefreti ateşlemek sizin tercihiniz. Ömrünüzü, gençliğinizi bu nefrete ve kine adayip, gelişimden ve huzurdan geri kalmak birilerinin huneri degil; sizin tercihiniz, sizin kendinize gördüğünüz bir reva.
ve biliyor musunuz arkadaşlar gerek okumalarim gerek naçizane tecrubelerimde şunu fark ettim: Karma, ilahi adalet (artık ne derseniz) özgür bırakıp önünüze baktığınızda işlemeye başlıyor.
Nefret ettikçe, kin tuttukca, belaya maruz kalmalarını dört gözle bekledikçe karmayi zincirliyorsunuz; farkında olmadan onun rolünü üstlenmeye çalışıyorsunuz.
Özgür bırak, geride bırak, gerekirse sıfırdan başla.
Çok da güzel başlarsın, emin ol.

İki gündür iki buçuk saat uyuyup devamlı içiyorum. Lütfen aradaki kopuklukları mazur görün; kendiniz tamamlayın ve hikâyeden feyz alın. Hatta Mastor bile alsın. Çünkü öyle kandı, öyle aldandı ki… Öyle aldandı ki…

Yeni bir kadı geliyor. Eski zaman hikâyesi bu. Yeni kadı gelince bir esnaf, kadıyı ziyarete gidiyor. Elinde de bir tepsi yoğurt ya da kaymak; ikisinden hangisi olduğunu şu an hatırlamıyorum.

Kadı şaşırıyor ama kabul ediyor.

Bu bizim yoğurtçu, yan komşusuyla sürekli kavgalı. Yan komşusu da Yahudi. Zorbalıyor falan; her gün dert, dava… Sonra bütün bu kavgalardan sonra kadıya çıkıyorlar. Kadı olayları dinliyor, bir orta yol bulup iki tarafı da gönderiyor. Aslında yoğurtçu (kaymakçı) haksız.

Herkes çıkıyor. Bizimkine, “Sen kal,” diyor.

Diyor ki:

“Seni bir daha bu civarda görmeyeyim. Senin verdiğin bir tepsi yoğurt, benim adalet terazimi bozdu.”

Haklı olan komşuydu. Kadı, adaleti kendine yakın olandan saydı.

İyilik herkese yapılmaz; muhtaç olana, kimse görmeden yapılır.

İyilik hep iyi midir? Bilmem. Değil… olabilir.

arkadaş ortamında kafa açan biri muhakkak olur ya, işte mastor o.

Uzun ince fidan gibi
Bakışları çok alevli
Moralini bozma hemen
Yok bu ara talibi

Falım dörtlüsü.d

EHAeOfSJ.jpg

bitane dizi gördüm izliyorum ismi game of thrones başrolü bu adam dizi güzel bir diziye benziyor başrolden belli

Yeni tanışılan bir hanımefendiyle restoran merdiveninden üst kata çıkarken önden çıkması takdirde "götüme mi bakıyor" hissi, fakat önden ben çıksam görgü kuralları gereğince tasvip edilmemesi, peki merdivenden birlikte nasıl çıkılması?

BUGÜN KAFAMA TAKILAN SORU BU.

En iyisi biz düzayak hemzemin olan bir yere gidelim. Böyle şeyler çok teylikeli.

Önceden yağmurlu ve karlı havaları çok severdim. Şimdi hava kapalı, yağmurlu, karlı ya da sisli olunca eyvah diyorum bugün çok yoğun geçecek. Yüce Rabbim sevdiğimiz ne varsa bi engel koyuyor

Aynı mekânın müdavimleriydik. Bir gün kız çocuğunun doğum günü belli olmuş. Masama bir viski shot ve yılan jelibon geldi.
“Anıl abi’den, kızının doğum zamanı belli oldu,” dedi kız. Kaldırdım viskiyi, teşekkür ettim, tebrik ettim, vurdum.

Sonra bir gün yine gittim. Bunlar yine aynı yerinde, ben tekim, depresif. Tekila shot ve mandalina yollamış. Piç flört ediyor. Teşekkür ettik.

Sonra bir gün yine gittim. Çıkarken masama Harvest bıraktı. “İki etti, haftaya sıra sende,” dedi. Victorinox aldım buna. Baktım tekila, mandalina portakal işleri var; soyar, iyi olur diye düşündüm.

Öyle başladı muhabbet. Bir o bana bir şey veriyor, bir ben ona. Uzun süre gitti ve artık neredeyse birbirimize araba alacağız o raddeye geldik. "Yeter," dedik.

Yeteymiş keşke.

Aile olduk. Evine girdim, evime girdi. Yaylama geldi. Nerelere gitmedik birlikte...

Üzücü. Ben çok üzülürüm böyle şeylere.

Geri