Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
@angie, hala birilerine kırılıyor musun sahiden ? :) bana çok uzakta o yüzden sordum.

Gecen 3x elbise siparis verdim oldular ama figurumu guzrl gostermedi lo
Simdi bir 3x daha baska modeller sipaeis verdim. Olmazsa internette artik almam vaktim azaldi

Son düzenleme:
Pikaçuları izleyelim mi ?
Pikaçu mu kaydı Hello naybıy vay
O ne ???

Bir adam geldi dun, ortada dolasti, ne yapsak bizi izledi. Kuyruk gibi pesimizde dolasti. Bi haltlar karistirdigi belliydi ama yogunluktan ona odaklanamadim. Gunun sonunda beni analiz ettigini ve saglikli davranmadigima karar vermis. Sorun masamda su sisesi yokmus su icmiyormusum. Tek sorun bu mu gercekten dedim imzaladim. Boyle sacma sapan meslek edinmek istiyorum ya. Aksama kadar bin kere, yazicim bozuldu, sifremi unuttum, mavi ekran, sistem coktu, helpdesk sorunu yok salla basi al maasi.

4476833_c2ac0.gif

İşte Allahu tealanın, sizi cennetine kazandırmak için daha ne yapması gerekirdi?

Yarın tutacağınız oruç, size 1 yıl oruç tutmuşçasına sevap kazandıracaktır.

H A Y I R L I Ü Ç A Y L A R

Not: Şimdi böyle okuduğunuzda hayırlı çaylar demişim gibi ama ara ü var ü.

Sabah sabah aylar önce yaptığımız repliği söyledik hahahha.

Rezil olduk babaaa
Ne diyeceğiz babaaa .ddd

Bugun deliler gibi sari renkde kiyafet aradim haftaya kizlarla bulusmak icin. Bana dusen renk sari oldu:// hoody aldim new yorkerdan
Minik bir junk food sepetide hazirlicam sari renkden
Ugrastigim seylere bak

Iyice ninelere dòndum. Yerde yastigin uzerinde otururum gotum basim tutmaz. Koltukda oturuyorum belim sizlar. Ayaklarim desen restless leg syndromedan ne cekiyor 9 senedir.
Ufff ben yazarken icim sisti

Geri