Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Stalk deyincede ben.... Forum kariyerini bosuna yapmadik kaptik birseyler... Vize islemlerini yapan kadinin isminin bas harfi ve soy isimden linkedinden arastirdim buldum. Butun kariyer gecmisini biliyorum artik, staj yaptigi yerde polis burosu, kriminaller uzerinde arastirma yapmis. 2 senedir bu isi yapiyormus..... Ordan durteyim sunu bizim vize islemlerini neden askiya aldin kepcuk deyim.... Madem telefonlarimiza cevap vermiyorsun......

Zzzt yanlış, türkan şoray’ın eski eşiydi
Hoş geldin:d
19722936.jpg

böyle değil miydi,
pzztt hoşbuldum, naber nasılsın 3487 gündür görüşmeyeli

He aman ben ne bileyim kdjd gerçek soruyor sandım, kadın isterse dizisini şey yapmış

19722936.jpg

böyle değil miydi,
pzztt hoşbuldum, naber nasılsın 3487 gündür görüşmeyeli

iyiyim iyiyim, 3487 günde çok şey değişti ve ben hala bu salak yerdeyim jdjd

He aman ben ne bileyim kdjd gerçek soruyor sandım, kadın isterse dizisini şey yapmış

iyiyim iyiyim, 3487 günde çok şey değişti ve ben hala bu salak yerdeyim jdjd
:dd
bi de xenforo yapmışlar kas hafızası tüm klavye kısayollarım devredışı kalmış, yazık

Düşünürken tanrıdır insan,düşlerken ise dilenci."

imamoğulunun diploma davasında söylediklerini okudum
gül gül öldüm
sen nasıl bişeysin ya

Neymiş sarı mumyalar iyi araba sürermiş. Aynen kanka iki grup fight atarken ortalarından geçip gittik adamlar neye uğradığını şaşırdı resmen kısa süreli ateşkes yaptılar nabıyor bu mallar demişlerdir.:D

Sanayi sitesinin 5 çıkış yolundan biri bu ve bu yol sıkışık olmasa çok rahat evime dönerim. Şu çile her gün var o yüzden 5-6 km yolu uzatmak zorunda kalıyorum. Tam rezillik.

Laf sokma cabalariniz cok bayaği.
Hic orjinal degil.

Kaza dediğin sadece bi çarpışma değil, birinin eve dönemeyişi, bir ailenin kapısının çalınmayışıdır. O yüzden en basit kural aslında en ağır hayatı kurtarır: Alkol varsa direksiyon yok...
Sürücü kadın. Yüzü tanınmaz halde. Ambulans ile hastaneye alınmış durumu iyi değil diye biliyorum.

Geri