Nef'
Platin Üye
Evime asigim.
Sessizliğine,karanligina. Bi yengeclik mevcut
akreplik de yengeçliğe dahil
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evime asigim.
Sessizliğine,karanligina. Bi yengeclik mevcut
Hdjshdhshs insan özelden uyarır..... aman bosver görünsün random bir hesap zaten stalklamasin kimse tskler....Tiktok kullanıcı adınız görünüyor aze hnm... akznsksk
Tiktok kullanan bi yabani var zaten 3 kişiyiz şdlsşslsHdjshdhshs insan özelden uyarır..... aman bosver görünsün random bir hesap zaten stalklamasin kimse tskler....
BanaaaAcısını yediğiniz hayatın tatlısını kimseye ısmarlamayın..
Sana dükkan feda olsun.. .pBanaaa
"Ben onu anlıyordum. Yanlış yaptığında bile anlıyordum. Onu sevdiğim için anlayacak bir sebep buluyordum. O da öyle yapar sanmıştım.."
www.instagram.com
uzun zaman sonra forumda hosuma giden uzun bir yazi okudum :d mis gibi bir ruya.Garip,uzun yıllardir bu sekilde görmediğim bi rüya gördüm.
Rüyamda ben ablam ve sihirli gücü olan bi kiz, İspanya'da bi tepede cadı avlamaya gidiyoruz.
İspanya'ya ucakla bi tatil kafilesi ile gidiyoruz. Herkes free gezmeye giderken biz de ''Biz şu tepeyi gezcez eheh'' diyip yola koyuluyoruz.
Cadi sarisin, mavi gözlü, yasli, olabildiğince zayif,ayni zamanda eczaci bi seri katil. (bilinç üstü hafizamda asla tanimadigim görmedigim biri ama harfiyen yüz hatlarina kadar tarif edebilirim) Bizim sihirli gücü olan kizin (ayni sekilde bunu da hic görmedim tanimiyorum) annesini gideceğimiz tepede esir tutuyor. O annenin de muazzam gücleri var fakat cadi onu somuruyor. Tepeye giderken herkes bizi uyariyo tepe lanetli gitmeyin (film etkileri sanirim) neyse gidiyoruz gittikce otobüs ve tramvay hatlari insansiz/calismaz hale geliyor. Derken xray gecitleri olan bi villanın önüne geliyoruz. O villa calisanlari meger cadi ile anlasmaliymis. Oraya adim atar atmaz cadi oldugumuz yere iniyor. Sanki hic art niyetimiz yokmus gibi sohbet etmeye basliyoruz.Hep beraber bir cardaga oturuyoruz. Cadi beni taniyormus gibi 'Murat bak kac kisi seni takip ediyor' deyip telefonundan bisi gösteriyor, sonra gösterdigi hic bi sey olmayinca 'Eee burda bi sey yok ki ' diyorum. Cadi da 'ee yok tabi kim seni takip etsin ki' diyor (En son ne zaman rüyamda trollendim hatirlamiyorum) neyse cadi bi yerden aklima geliyor ve sihirli gücü olan kiza ''Heeey bu seri kati...'' demeye getirirken kiz şşşt deyip kas göz isareti yapip biliyorum demeye getiriyor. Sonra bi sekilde el kol hareketi ile cadinin süratina asidik bi bicak sapliyor. Cadi asiri öfkeleniyor ve bizi kovalamaya basliyor fakat asiri hizli biz tepedeki yokustan yuvarlana yuvarlana kacmaya calisirken cadi bi o kiza bi bana bi ablama carpa carpa arkamizdan geliyor fakat en cok o kiza carpiyor, en cok ona sinirli. Derken o kizla beraber yolun yanindaki asiri egimli bi yerden düsüyor ikisi, ablamla ben de ayri iki yollardan düsüyoruz. Ablam kayboluyor, ariyorum tariyorum bulamiyorum.Düzlüge inince can havliyle kostura kostura calisan ilk minibüs hattina geliyorum. Minibüse biniyorum. O da ne? Minibüs söförü biyikli bi türk... Abiye yalvarircasina lütfen beni hava limanina getirin ülkeme dönmem lazim lütfen diyorum. Adamin oraya yol plani olmasa da beni briakiyor. Yol boyunca sohbet ediyor, ''İspanya bitti eskisi gibi değil'' falan diyor (Troll gurbetcimiz de eksik kalmadi) neyse iniyorum. Hava limaninda o sihirli kiz da ulasmis cadiyi atlatmis meger ama ablam yok. Kizla hava limanindaki polise gidiyoruz. güya ablami buldurcaz. Polis kizin amcasiymis ayni zamanda neyse. Kiz bana ''Hadi benim sihirli gücüm vardi, cadi seni nasil öldürmedi ki?'' dedi. Bunu demesiyle yüzü kireç rengine döndü. Meger ben cadiymisim yani cadi beni öldürüp benim kiligima girmis. Rüyada bedenimden uzaklasip kendimi 3.kisi olarak izlerken buluyorum. Kahkaha atiyorum ve bedenim tekrar cadiya dönüsüyor fakat sihirli kiz bu sefer cadiyi nakavt ediyor sonra ben ve ablam da birden nasil olabiliyorsa tekrar orada beliriyoruz. Kizin annesi tepeden süzüle süzüle geliyor. Hava limaninda kutlama yapiyoruz ve gümrükten gecip Türkiye'ye dönüyoruz.
Olabildiğince kisa tutmaya calistim.Berrak rüya sık görürüm aslinda ama bu kadar uzun,bu kadar hatrimda kalan repliği ve dizi misali birbiri ile bağlantılı olay örüntüsü olan bi rüyayi en son ne zaman gördüm hatirlamiyorum.
Afiyet olsun. Evdeki tost sana yetsin diye kebap yiyip gelebilir bence.Kocam bugün için ayırdığım sarma ve dolmaları dün gece yediği için bugün tosttan devam..
Yoh öyle bi dünya..Afiyet olsun. Evdeki tost sana yetsin diye kebap yiyip gelebilir bence.![]()
Ben eniştemizi destekliyorum bunun bir mahsuru yok bence.Yoh öyle bi dünya..