Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü

Bundan ne zaman çekeceğiz biz yaaaaaa…

Ölüm gelene kadar;her yenilgi psikolojiktir.

yok olmak değilde varken yok gibi hissettirmek de bir ceza yöntemi.

Rüyamda oe biriyle uğraşıyordum
Hıncımı alamadım hala çok sinirliyim
Neyse gidip salata yapayım

Böyle şeyler yukarıdan bahşedilir,af ummayın.

Hata ile karakterin farkını anlamak.

Haklı olmak değil huzurlu olmak.

Cevap verme eylemi "gerçekten gerekli" ise.

Muhtemelen sosyo-patolojik sebeplerden sorunlu akrabalar ile 'sonsuza dek' görüşmemek.

Ayrı eve çıkmak.

Aile ile duygusal bağlılığını, sıralı ölüm olacaksa daha rahat bir yaşlılık süreci için en aza indirmek.

Biyolojik bir avcısın, çıkarların olmak zorunda... ahlaklı seviye mi yoksa ahlaksız seviyede mi kalacağı senin tercihin.

Kötü duygulara mikro düzeyde de olsa hayatında yer ver; bazen nefret etmen, bazen çok öfkelenmen, bazen kinlenmen vb. zannettiğin kadar kötü değil; korunmana vesile olacaklardır.

ve hayat kısa, kuşlar uçuyor.

Hayat kurtarici öğrenimlerimden bir kaci .
Rica ederim.
Bb.

Bilhassa akşamları çalışırken arkada çalsın diye Youtube'dan baby.murcielaga adlı kanaldan videolar açıyorum. Gerek müzikleri gerek görselleri gerekse temaları inanılmaz hoşuma gidiyor. Dün bir görseli arkada çalarken şu görselde sıkışıp kaldım

Screenshot 2025-02-14 at 10-12-13 (164) OFFICE WAVE 医ふも __ Aetheral Vaporwave Dreamcore Calm A...png

Ben 80'ler ve 90'lar teknoloji estetiğine bayılıyorum. Bence tasarım anlamında belki de bir daha gelmeyecek akıl almaz bir kalite vardı her iki periyotta da. Görsele gelince, ben bir iki ufak proje dışında küp ofiste çalışmadım. Bana oldukça boğucu ve insanlık dışı bir çalışma şekli olarak geliyor ancak bu görsel beni epey bir eskiye, babamların ilk bilgisayar furyasında dolandırılmasına götürdü. Bizimkiler o dönemin havasına ve cevval bir pazarlamacının yeteneklerinin cazibesine kapılıp bir bilgisayar sipariş veriyorlar. Paranın bir kısmını siparişte diğer kısmını da bilgisayarın kurulumunda vermek üzere anlaşıyorlar. Pazarlamacı birkaç gün sonra bir klavye birkaç disk ile bizimkilere geliyor ve diğer parçaların da birkaç güne geleceğini falan söylüyor. O arada bizimkileri de bir punduna getirip paranın geri kalanını da alıp bir daha haber alınamayacak şekilde tüyüyor. Geriye de içlerinde ne olduğunu şimdi hatırlamadığım birkaç disk ve klavye kalıyor. O klavye de benim dükkana gittikçe oynadığım bir oyuncak olarak epey bir süre kenarda durdu. Nedendir bilmiyorum küçüklüğüme dair özel bir yerde o klavye. Gerçi keramet klavyede değil, muhtemelen o dükkandaydı. Cumartesileri dükkana gidip güne büfe tostu ile başlayıp akabinde benim cüsseme göre devasa olan o makineleri incelemek, babamın beni eylemek için verdiği ama benim epey bir ciddiye aldığım o ıvır zıvır işleri yerine getirmek falan benim için çok özeldi.

mezhepler halklar buluştu sanki sen gelip yanıma oturduğunda.

Geri