Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Netim mi kopup duruyor forum mu çöküyor anlayamıyorum.... ikisi de gidip duruyor çünkü bi net bi forum ama sorun bence forumda....

yüz kere yazmışım aynı şeyi ya neyse düzeldi

Son düzenleme:
adamı ankara'ya gidelim bi değişiklik olsun diye darladım darladım, lastikleri değiştirmediği için yht ile gidelim dedi. yht'de bilet bulamadık o da arabayla gitmeyi kabul etti, otel de bak ama yavaş gitmek zorundayım uzun sürer dedi.
kabul ettirince hevesim kaçtı şimdi normalden uzun süreceğini duyunca hiç gidesim kalmadı. ehh şimdi lastikleri gizlice patlatıp "gitmeyelim diye lastikleri de patlatmazsın" diye kavga çıkarmaca...

Ben de badem ağaçlığı yapmışım zamanında…
Badem ağacına yaksın tiryakiler bugün…

Bugün ofiste farklı şeyler oluyor otomatik kepenk kendi kendine kapandı o yetmez gibi boş olan bilgisayardan müzik çalmaya başladı..
Şakaysa hiç hoş değil.. :/

Bugün ofiste farklı şeyler oluyor otomatik kepenk kendi kendine kapandı o yetmez gibi boş olan bilgisayardan müzik çalmaya başladı..
Şakaysa hiç hoş değil.. :/
İyi saatte olsunlar gelmiş gibi bilemedim…

Belki de tarihinin en iyi Real Madrid’inden yenilmezlik apoletini söktüğümüz, tüyleri diken diken eden o maç…
Dün de son 4 maçtır Real Madrid yeniyoruz. Fenerbahçe işte böyle bir spor kulübü…

Ne saçmalıyon ahura. Her şeye yorum getirmek zorunda değilsin
Şu an Saçmalayan biri varsa oda sensin
sövmüşüm gibi tepki vermen çok saçma ve yersiz
Burda olan herkes ve her şey gibi benim de yorum yapmak en doğal hakkım ama sana yorum yapmayacağım şuandan sonra
Dengesiz bir ruh halin var çünkü

Şu an Saçmalayan biri varsa oda sensin
sövmüşüm gibi tepki vermen çok saçma ve yersiz
Burda olan herkes ve her şey gibi benim de yorum yapmak en doğal hakkım ama sana yorum yapmayacağım şuandan sonra
Dengesiz bir ruh halin var çünkü
Fenerbahçe futbolda kötü
Baskette ve voleybolda iyi galiba
Geçen sene kadın voleybolda şampiyon olmadılar mı ya

Geri