Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Vicdanınızın rahat olduğu hiçbir konuda kimseye açıklama yapma gereği duymayın. Temiz bir vicdan kadar yumuşak bir yastık yoktur. Bırakın kim neyi nasıl anlıyorsa anlasın.

sevişmeden olmaz ya
müsait bi zamanda sevişelim

Kadınlara hakaret diye konuyu siliyorlar D: bizim moderatörler iyice raydan çıktı

Kadınlara hakaret diye konuyu siliyorlar D: bizim moderatörler iyice raydan çıktı
Ben sildim. “Her şeyde olduğu gibi futbolda da çok kötüler” yazılı bir cinsiyet grubuna tümden hakaret eden bir postu normal göremeyiz.

Fikir tartışması ile hakaret arasındaki ayırdı iyi yapmak gerek. “Kadın futbolundaki oyuncular yeteneksiz bence” demek ayrı “Her konuda kadınlar kötüdür” demek ayrı.

Hiçbir ayrımcılık içeren posta izin vermiyoruz. Cinsiyet temelli ayrımcılık da dahil.

Xdxdxdxd
Kara mizah yapamıyorsun diye boşa demiyorum

Yani bazı yazıları beğenen insanlar, beğendikleri yazının yanından geçmeye utanması gerekirken, nasıl da beğenip o insanlardanmış gibi gösteriyorlar kendilerini pes. İkiyüzlü gugucuk maymunu ya

(yeni buldum bu hayvanı hamdclnxndcmcn

„Bir şeylere kızdığında, iyi niyetini, güzel bakışını, sevecenliğini ve merhametini kaybetme. Hayata sert bakan, sadece kendi güzelliğini yitirir.“

Yani bazı yazıları beğenen insanlar, beğendikleri yazının yanından geçmeye utanması gerekirken, nasıl da beğenip o insanlardanmış gibi gösteriyorlar kendilerini pes. İkiyüzlü gugucuk maymunu ya

(yeni buldum bu hayvanı hamdclnxndcmcn
bu yazını beğendim… çünkü utanmam yok… tşk<3

Geri