Relativista
Bronz Üye
Demekki hayattaki önem sıramız neymiş:Öğle arası pilatese gittim ve akşam misafirim olduğu için öğleden sonrayı izin aldım. Neyse pilatesten çıkıp bir şeyler atıştıracaktım ki telimi salonda unuttuğumu fark ettim, döndüm ki kapı duvar. Benim pt çıkmış. Allah’ım bu nasıl olabilir 5 dk’da dedim… Neyse evimin yakınında ara sıra uğradığım butiğe gidip panikten kocamı arayacaktım ki kocamın tel nosunun son 4 hanesi bir türlü aklıma gelemedi… allah’ım bu nasıl olabilir… annemi aradım, özkan’ın numarasını istedim, özkan’ı aradım dedim ki pt’me instagramdan telimi unuttuğuma dair durumu özet geçen bir mesaj at… ama nedense panik halindeyim, çünkü telefonum benim için çok önemli kfjf tam o sırada aklıma bir fikir daha geldi jdjd iş yerinden bir kadın daha benim gittiğim salona gidiyor, dur dedim iş yerine açayım ve pt’min telini isteyeyim- hala okuyor musunuzjdjd- (mutlu sonla bitecek) neyse bu kez yol üstünde sürekli alışveriş yaptığım bir pastaneden tel açtım iş yerindeki arkadaşa, pt’nin telini aldım, benim pt dedi ki ulus’ta işim var jfjd allah aşkına senin ulus’ta ne işin olabilir… meslek ve sanatkarlar odasına uğrayacakmış… dedi ki bilgisayardan instagramını aç, oradan çıkarken sana mesaj aracağım salonda buluşuruz… bu benim aklıma gelmedi panikten. Allah’ım bu nasıl olabilir… neyse aynen eve gidip instagram hesabımı açtım ve oradan haberleştik, telime kavuştum.
Önce butiğin ve sonra pastanenin önünden geçerken telimle beraber esnafla selamlaştık, hepimiz mutluyuz
Akıllı telefon, reformer patates, akşama gelecek misafirler, kocamız / karımız, anne, bilgisayarımız ve selamlaşılan esnaf ve kapanış. jklsdfkdlkl