Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
dexpass yaralarımı sarıyo ve beni iyileştiriyo onu çok seviyorum

Ptesi işe başlayacağım. İş yerinde bilgisi dahilinde olmayan kesim arka arkaya sorulara boğacak beni. Yok nişanlın nereli, ne iş yapıyor, kaç kardeşler, nerede yaşayacaksınız jfjdj İnsanları çok bozmadan bu muhabbeti bir yerde kesmem gerekiyor… Ama nasıl? Rabbelalemin iş yerindeki mesafeli duruşumun meyvelerini yememe izin ver, İç Anadolu insanını durdur, onlara iyi meşguliyetler nasip et yarabbi kfjd

Ptesi işe başlayacağım. İş yerinde bilgisi dahilinde olmayan kesim arka arkaya sorulara boğacak beni. Yok nişanlın nereli, ne iş yapıyor, kaç kardeşler, nerede yaşayacaksınız jfjdj İnsanları çok bozmadan bu muhabbeti bir yerde kesmem gerekiyor… Ama nasıl? Rabbelalemin iş yerindeki mesafeli duruşumun meyvelerini yememe izin ver, İç Anadolu insanını durdur, onlara iyi meşguliyetler nasip et yarabbi kfjd
kısa ve net cevaplarla halledersin tatlım:=)

Bu ekmekleri pul biberleyip yağlama işini kim çıkarttı? Resmen rezaled ya, kabul edilebilir şey değil, ekmekleri bu hale getirenleri kebap şişiyle 73 yerinden delesim geliyor.

Birazdan masaja gidicem, sonra spor, sonra kızlarla alışveriş ve yemek. Evrende bundan daha güzel bir his yok, tşk.

Sizsizliğin verdiği duygu üzgün
Sarımsaklı yoğurt yedim her gün
Ağız kokumu karanfille bastırdım
Muhakkak yine gelirim bir gün

• Üzgün
Tepkiler: ne

mission is completed.

Geri