Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Bazen Allah kurtarıyor işte, vesile oluyor… Çok şükür…

insanların birbirlerini gerçekten sevip, saydığına değer verdiğine pek şahit olmadıkları için, yaşadığımız duyguları, arkadaşlıkları saçma sapan kalıplara uydurmaya çalışanlar için çok üzülüyorum. dilerim bir gün samimi olan, gerçek duyguları siz de yaşarsınız.

hayat öyle bir hayatki bagzan ektiginide bicemiyorsun

bagzanda iyi niyetden maraz doguyor

Siz ki en sevdiklerinizi sırtından vuransınız bakıyorum da edebiyat parçalıyorsunuz ama Allahın adaleti şaşmaz menfaat üzerine kurulan şeyler bitmeye her zaman mahkumdur.

zararın neresinden dönersen dön on iki bin kilometre

kötü anıların önüne geçmek için hiç tanışmamış olmak gerek bazen.

Her şey insanlar için. Acılar, sıkıntılar, üzüntüler, sevinçler, heyecanlar… İnsan yaşamda olumlu olumsuz durumlar yaşayabilir. Önemli olan nasıl ki gülümseyerek karşılanıyorsa güzellikler yine gülümseyerek karşılanabilmelidir her türlü olumsuzluklar. Aynı tebessüm ile uğurlanabilmelidir yaşamın verdiği kederler. Yaşamda her şey aslında bir derstir. En olumsuz duyguları yaşatan olaylar bile gerçeğinde insana değer katar. Olgunluk verir, tecrübe kazandırır. Tüm yaşanmışlıkları sevgi ile kabul etmeli, onlardan ders çıkarmalıdır. Düşülse bile her defasında daha güçlü bir şekilde kalkılabilmelidir. ^^^

• Beğen
Tepkiler: ne
Aşiret düğününde kilolarca altın takılmış gelin ağırlığı var üzerimde nazar hep

Yakinlastikca tilsimini yitirmeyen cok az kimse cok az nesne var

• Alkış
Tepkiler: ne
Herkesi üzerek geçti hayatım, kimine değer vermedim, kimini görmedim, ve sonra, olmadı hiçbir şey istediğim, isteğimiz gibi olmadı,

ne büyük hatalar ayıplar yapmışım. Hep üzmüşüm. Sonra utanmadan, üzülmeleri kendi üstüme alıp, tüm üzülmeleri...

Ortak arkadaşlarımız vardır bizim.

Bazı şeylerin sonu başlangıcından bellidir.

Çocuk yalnızlığı duydunuz mu hiç ?
Hani nasılsa büyüyünce unutulur denilen ama her biri kendi yaşamının satırlarına derin derin işlenen yalnızlıklar…

Gunaydin aşkım ,

Bu arada aşkım cùmlesini cok gùzel tonlarim(:

Geri