Soru C Karakterli bir insan, ilişkisi bittiğinde nasıl davranır?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Karakterli bir insan, ilişkisi bittiğinde nasıl davranır?

Karakteri sağlam bir insan başladığı işi yarım bırakmaz. Bitecek ilişkilere girmez.

Canim karakterli diye olmayacak işi de uzatmasinlar bence.
Olmuyorsa edebiyle efendi efendi yolundan cekilsin. Herkes yoluna baksin.

ne kötülükler oluyor
ilişkiler biterken

Kapıyı açar ve gider hepsi bu kadar

Büyü yapar.Şıka.
Yoluna devam etsin,life goes on bratva.

Önüne bakar, artık geçmişle bir işi yoktur.

Aşk acısı çeker. Bergen, Kibariye, Güllü dinler. Her gece arabesk dinlerken kahrolur. Alkol bağımlısı olur.

Olgun ve düzgün karakterli insanlar için biten ilişki sonrasında kötü tavır ve konuşma yer almaz. Geçmişe bir sünger çeker ve yollarına devam ederler. Hırs içinde olanlar ise doğru-yanlış demeden konuşmayı sürdürürler.

Ver oyuncaklarımı, alma oyuncaklarımı. Sana günahımı bile vermem yürrrrüüü." diyerek bitirmeliyiz ve somra böylece davrammalıyızdır. Kesin oyuncaklı bir şeyler almışımdır kardeşim verir misin şu oyumcaklarımı ben onlarla oynuyorum senin işine yaramaz.

Şu çıkan damdik oyuncaka bak. 90'larda ne güzel oyuncaklar çıkıyordu şimdi çok kötü ya.

WhatsApp Image 2026-02-16 at 07.59.14.jpeg

-Gel kız barışalım, aşkolsun yeniden tanışalım. Merhaba, isminiz?

Erkekse beyefendiliğine eğer kadınsa hanımefendilliğine kalmış o süreç.
Düzgün insan kendini de karşı tarafı da yormaz.

:)
Herkes hanimefendi ve beyefendiligi elden birakmmiyor ama Amber ve Johnny gibilerin iliski sonlari reyting rekorlarini kiriyor.Seviyor insanlar toxic hikayeleri.
Genel anlamda insanin animalik dürtüleri vardir.
Kontrolu kaypetme korkusu, aaa degistirildim eziklliğinin bas aktörleri özgüvesizliktir.

Mesela pistten atilmis siyasilerde harika gözlemlenir bu.
Istenmiyosun kardesim,kabul et.
Yoookkk yeni parti kurar,sacma salak ittifaklar kurar, rutubet olur yine girer o siyaset sahnesine.
Megolomani mi dersin ne dersin?

Kabullenip salca olmadan hayatina bakmasi gerekir

Kendi kosesinde pasa pasa acisini cekecekse cekmesi gerekir

Arkasından konuşmaz da konuşturmaz da…

Ee hiç öfkeli, üzgün hissetmiyor musunuz? Ne bileyim dertleşmeye ihtiyacınız olmuyor mu? Ee konuşulur ki bazen… Önemli olan mahremiyeti ihlal etmemek, özeli saçmamak… Ne bileyim hani onun bir çizgisi oluyor ya; terbiyesizleşmemek yani. Oraya varmadan insan dertleşir de, söyleşir de, kaynatır da, akıl da danışır. Ama tabii herkesle değil. Melankoli de olur ve sonra o süreç tamamlanır. Kabullenir, yoluna bakarsın, rahatsız etmezsin. Onarırsın kendini. Hissizleşirsin ve Her şey zamanla yerli yerine oturur zaten. Sonra da, Sibel Can’dan gelsin; “gidene boş ver, gelene hoş geldin de başka çaresi yoook” 🎹 🎶 🎵 :emoji_musical_note:🎹🎼

Son düzenleme:
Ya kisisel felsefem gizlilik ilkesi üzerine.
Gizli kalmali diye dusunuyorum bazı seyler.Hatta benim hayatimda bi cok sey. Ben en yakin arkadasima bile bi cok seyi anlatamam iliskilerimle ilgili. Ortak paydada bulustugumuz bir seyler varsa konusulur,dalga da gecilir.
Buna daimi dogru diyemem; bilemem insanlarin hikayelerini,izdiraplarini. Hic olmayacak insanlar hic olmayacak raddelere gelebiliyor. Kinamamak lazim. İlla bi fikir edinilecekse,haddinize de düşüyorsa her iki tarafi dinlemek lazim.

Geri