Karakter Meselesi !

Konu sahibi son olarak 4519 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba hayırlı sabahlar, ayrım yapmayı kendimizde prensip haline getirdiğimiz dünya ve yaşantımızdaki gerçekler. Yazıyı okumanız tavsiyemdir,belki de bunlardan bizim de yaptıklarımız vardır. Böylelikle bazı yanlışlardan kurtulmuş olursunuz,oluruz. .

Dayıcım sen yanındaki 2 kız arkadaşınla starbuckslara gidip Caffè Mocha söyledin diye, şekil olmuyorsun.

Herhangi bir ortama güneş gözlüğü ile girip de sanki ferrari ile girmiş kadar kasılan hanımefendi; sizinle de aynı cafeleri paylaşıyoruz yapmayın lütfen !

Kulağına kulaklık takarak; yolun ortasında bağıra bağıra kulaklıkta çalan şarkıya eşlik eden arkadaşım; ortalığa çok hoş bir görüntü verdiğiniz söylenemez.

Otobüslerde; uyuma numarası yaparak ya da kitap okuma bahanesi ile yaşlı amcalara-teyzelere yer vermeyen insanlar çok mu mutlusunuz?

Çok mu mutlu oluyorsun? İphone'nını gösterince insanlara? Hoşuna mı gidiyor üstü açık arabanla gezerken; el arabası ile çöp toplayan çocuğun üstüne su fışkırtmak?

Peki ya; dansözlere 100 er lira takıp kendi fabrikan da senin için çalışan işçilerine; aylıklıklarını geç verip onlara yokluk göstermek?

Mutlu musunuz sahiden? Şu üstünüze başınıza aldığınız tertemiz elbiseleriniz altında; kipkirli ve paranın şeffaflığı ile çürümüş bedenleriniz altınızda ezilmekten?

Yolda ekmek parası için; mendil satan kardeşimin gözlerinin içine bakıp, 'ben mendili napıcağım ya' demeniz hiç şaşırtmadı beni. Az ilerideki tartıcı çocuğa gidip; lütfen tartılır mısınız? Parasını ben vereceğim.

Paranın altında ezilmiş karakteriniz kaç kilo çıkacak çok merak ediyorum. .

Not : Yazımız da geçen kırıcı cümlelerden dolayı,forum ailesinden özür dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri