Karaköy

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Yarın ki19 Mayıs tatili sebebi ile Karaköy külah'a Defne ile (yegenim) gidip gezecegiz ona dondurma veya tatlı ismarlamayi düşünüyorum biraz da köpekleri severiz diye gideceğim yer :ask

Merak ettiğim yer , gideceğimmmm

Durmadan silmek ve edit yapmak yerine konu Serbest Kürsü 'ye taşınmıştır. Ayrıca ağzına sağlık Maria

Lan bari doğrusunu yazın olm , Karhane lan o kerhane değil

Aklıma Trakyali bi abi geldi ya şirkette ki keraneci kizan diyordu Hahahaha

Karaköyün keranesi üsküdarın kız kulesi meşhur diyorum yorumlara dikkat deniliyor.
Vajinuslu, adetli konularamı gidelim ağa ne yapıyonuz ya ?
hayır vajinanın konuşulduğu ortamda kerane demek niye rahatsızlık veriyor ?
Hay Allah

Karakoy tatlıcısı vardır güzeldir. Birde orada para verip ilişkiye giren abaza insanları inceleyebileceginiz açık alanları vardır :)

Valla burdan bakınca asindirmissin karsim. Ne diyeyim. :liv:

pes diyorum sana pes :liv: sırf sütten yoğurt yapıldını bilmek insanı yoğurtçu yapmaz
gidermisin burdan

bu postumuda okumadın dimi , iyi birisin sen ama kötü yorumcusun

zürafa sokağın dili olsada yeğenlerini gezdirmeye getiren o dayıları amcaları anlatsa , 90 larda kapılarında duran bekçilerin sararmış bıyıkları ardından gülerek , paran yoksa 1 paket sigaraya içeri soharım yeğenimli
pazarlıklarını anlatsa , oysaki orda yanlızca 1 sokakta vardı bu tarz durum
güzelim karaköyün küçük amsterdam olarak anılmasının sebebi bi takım abazaların kapılarında bacalarında yatarak tüm gün izlemesiydi sadece.. böreğiyle meşhurdur normalde restorantlarıyla , meşhur köfteci sami ustayla

Sokağın adını bile bilmiyordum sayende ogrendim allah seni inandırsın diyeceğim ateist adama denir mi bilemedim xd

Geri