-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu maç için erteleme önerdiler, kabul etmedik!çıkacak mı maça fenerbahçe?
Bu maç için erteleme önerdiler, kabul etmedik!
Çaykur Rizespor maçında sağanak yağmur altında maç yaptık!
Trabzonspor maçında sahaya atılan o kadar yabancı cisim, bıçak v.s rağmen maçtan çekilmedik!
Süper Kupa maçı ertelenirken her iki kulüp başkanının da onayına göre tarih belirlenecekti ancak Ali Koç'un talebi dikkate alınmadı. Kupa maçı herhangi bir tarihte oynanabilirdi ve çeyrek final haftasına denk getirilmesi şart değildi.
Şimdi önümüzde önemli maçlar var ve bu konuları sezon sonuna bıraktık.
Çekilme kararı alınmadı, buradayız!!!Top kendisinin olduğu için kaleye geçmem, penaltıları ben kullanırım,hakem de benim diyen şımarık mahalle bebesi gibi bir başkanı var fenerin tabi her şeyi ister.
Tüm talepleri yerine getirilse gs maça 2-0 geriden başlamazsa takımı oynatmam diyecekti bu sefer de
Şayet ben hanımın bu kadar nazını çekmiyorum.Türk futbolu da sizin(yani doğrusu Ali Koç'un) nazınızı çekmek zorunda değil.Gidiyorsanız alt lige gidin boş tehditler savurmayın,büyük Galatasaray camiası olarak o lige de düşer orda da kupa aldırtmayız size.
Ts maçı kısmen Pendikspora Kadıköyde fenerin yaptıklarının tepkisiydi ben doğru bulmasam da.Hem de seyircilerin değil bizzat fenerli futbolcuların yaptığı ahlaksızca futbol dışı hareketlere ne demeli.Çekilme kararı alınmadı, buradayız!!!
Mayıs ayında görüşmek üzere o zaman.![]()
Hafta içi maçımız olunca bu maçı en fazla 2 farkla alırız yoksa 5-6 tane gol atardık.nasıl geçer maç letfycim 2 tane sallar mıyız
maşallah bu ne gönlü bolluk yiğidim xdHafta içi maçımız olunca bu maçı en fazla 2 farkla alırız yoksa 5-6 tane gol atardık.![]()
Tüm maçları alacağız merak etme!!!maşallah bu ne gönlü bolluk yiğidim xd
yunana karşı niye alamadınız adamlar denize döktü bizi resmen.
sen bayram şekeri dağıtır gibi gol dağıtmaya devam et![]()