Ophelia
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
İki gündür Karadeniz Bölgesindeyim. Önce Samsun Ordu derken şimdi de Giresundayım. Günübirlik Uzungöl'e gittim geldim. Birde Giresun'un dağ tepelerindeki evlerine uğradım. Fındık bahçelerininden kaçak kaçak daha olmamış yeşil yeşil fındıkları yedim. Mükemmeldi:u1:
Size de bir kaç fotoğraf getirdimmm
Özellikle Shark için Size de bir kaç fotoğraf getirdimmm
Giresun'un yokuşlu yolları,evler arasındaki yokuşlar,sahil yolu dışında düz yol olmaması yorgunluktan beni bitirdi :benmi: Yine de olmamış fındıkları yemek mütüüüş zevkliydi hihihi
Uzungöl'e gidenler ve orada çalışanlar ben gidene kadar ceket-mont giyiyorken ben gittiğimde sıcağının bu denli kavurması şanslılık içinde şanssızlık oldu ama yine de mükemmel bir yer. İmkanı olan herkesin gitmesi gerekir:hello:
Karadeniz Turu Daha bitmedi. Yarın Rize-Ayder Yaylasına çıkacağız ve sonraki günler yine bölgedeki illere gitmeye devam edeciiğizz. Resim çektikçe buralara da yüklerim :ask
Uzungöl'e gidenler ve orada çalışanlar ben gidene kadar ceket-mont giyiyorken ben gittiğimde sıcağının bu denli kavurması şanslılık içinde şanssızlık oldu ama yine de mükemmel bir yer. İmkanı olan herkesin gitmesi gerekir:hello:
Karadeniz Turu Daha bitmedi. Yarın Rize-Ayder Yaylasına çıkacağız ve sonraki günler yine bölgedeki illere gitmeye devam edeciiğizz. Resim çektikçe buralara da yüklerim :ask