Karadeniz Turu İçin Önerileriniz?

Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
Arkadaşlar,
Ağustos'un sonu gibi Sinop'tan Artvin'e doğru bir Karadeniz Turu yapmayı planlıyorum.
Görülmesi gereken yerler için önerilerinizi bekliyorum.

Trabzon Boztepe'ye uğramalısın.

Ayder Yaylası
Şimdiden iyi eğlenceler Karadeniz çok güzel ama turla gitsen daha iyi olabilir

Ayder Yaylası
Şimdiden iyi eğlenceler Karadeniz çok güzel ama turla gitsen daha iyi olabilir

Kendi arabamızla gidicez. İstediğimiz yerde durup, istediğimiz yerde dinlenebiliriz. Daha rahat olacak. Yola çıkmadan önce navigasyon eşliğinde iyi bir araştırma yaparsam, sıkıntı olcağını sanmıyorum.

Öncelikle iyi eğlenceler ve gezmeler :)
Samsun'un mutlaka görülmesi gereken güzel bir şehir olduğuna inanıyorum. Sahil kenarı felan çok iyi.

Öncelikle iyi eğlenceler ve gezmeler :)
Samsun'un mutlaka görülmesi gereken güzel bir şehir olduğuna inanıyorum. Sahil kenarı felan çok iyi.

Kendim Samsun'luyum zaten (: Ama yine de Samsun'un gitmediğim yerlerine de gideceğim.

kardeş trabzon uzun göl sümela,rize ayder ve bir kaç ayla şenliklere denk getirirsen dahada güzel olur
rafting için de muazzam yerler var : )

Niksardan geçme bence.
Bana yeşillik dediler ot tarlasına düştüm.
İnsanları çok sıcak dediler, her gece gelen alkoliklerin "öpjem hocam"ından ve hayat kadınlarının "cınım gebe miyim acaba?"sından başka pek samimiyet göremedim. Zira dedikoduları ve iftiraları ile samimiyetsizlikten ölecekler.
Hıı bir de bi sürü eğlence merkezi var diye övdüler.
Bahsi geçen şey 33000 nüfusa düşen 17 tane pavyonmuş .p

Trabzon

Kendi memleketim diye demiyorum gerek havası gerek sofrası on numaradır.Sürmene ilçesi pidesiye Akçaabat ileçesi köftesiyle meşhurdur.Sakin,dingin bir yer için Uzungöl güzel bir yerdir.Bazı işler kesinleşmezse bende gideceğim kısmetse bir kaç aya :p

Samsun-Ordu-Giresun tarafını gördüm ben de.
Ordu'nun Boztepe'si ve yaylaları güzeldir kurul kayasına da çıkın, Giresun'un tüm ilçelerini gezin derim Piraziz, Bulancak taraflarının denizi çok güzel.

Geri