Karadeniz Kadunı

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Çoğu erkekten erkektur karadeniz kadunı, eli her işe yatkındır. Marifetli olduğu kadar dediğim dedik inadın tekidir.(Överken gömeriz :D) Benim için candır canandır. Yaşlısına keyfanı, güzeline de haccak deriz :D

Tamam bütün bunları kabul ediyorum. Genel bir tabir hepsi.
İçlerinde en çirkefi,en kabası en patavatsızı ve en kötüsü vardır (tecrübeyle sabitlenmiş bir fikir)

Memleketimin kadını.. anlatmaya kalksam ohoo.

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seviyorum ben Karadeniz bayanlarını.

Dirayetli,metanetli,çalışkan,dik ve karadeniz gibi hırçındırlar. Severim.

Guclu, gururlu, caliskan. Soyledikleri sozu tekrarlamazlar, direk anlayacaksin ve uygulayacaksin, vay anlamayanin haline. Dusuncelerini soylemekten cekinmezler, haksiz isen 'haksizsin' derler, hakli isen de 'haklisin' derler. Boyun egmezler hic kimseye, ayni zamanda da cok, ama cok merhametliler.

Tam kadin gibi kadin denilir onlara.

benim mahellede 50 ye yakin karedenizli aile var erkekleri hic mi calismaz hepsi sosyalda kadinlari calisiyor bunlar yemek ,utu ,cocuga bakim ,alisveris pisirik valla kadinlari erkekten daha erkek : )

Kadın diyince ben ayiramiyorum.p

Bugün biri ile aramızda geçen muhabbet:

O: “Ne biçim karadenizlisin sen, horon bile oynamıyorsun!”

Ben: “Horon oynamam ama anlının ortasından çok güzel çakarım. ^^”

Öyle yani.

Caliskandir, cok caliskandir.

benim sevmedigim kadin modelidir. cok kibirli olurlar ve bunun farkinda olmazlar, insanlara yukaridan bakarlar, yuksek sesle konusurlar, kaba saba yasam surerler. ciddi derecede simariktirlar.

Geri