Karabiberin Cinsel Hayata Etkileri

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Alternatif Tıp ve Şifalı Bitkiler
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yemeklerin vazgeçilmezi karabiber sağlığa faydalarının yanı sıra aşk hayatına da güzellik katıyor. Afrodizyak etkisi ile cinsel sorun yaşayanların yüzünü güldürüyor. Öyle ki, afrodizyak etkisi ile performans düşüklüğü yaşayanlara güç veriyor. Karabiberin libidoyu artırdığını söyleyen uzmanlar, bu güzel baharatın sağlığa diğer faydalarını şöyle sıralıyor.

Cilt: Bir cilt hastalığı olan vitiligonun iyileşmesine yardımcı olur. Cilt kanserini yenmek için de destekleyici bir baharattır.

Cinsellik: Karabiberin afrodizyak tesiri vardır, cinsel gücü arttırır.

Soğuk algınlığı, öksürük: Karabiber, antibakteriyel hususiyetiyle mikroplarla mücadele eder. Öksürüğü söktürmek için balla karıştırılarak yenilebilir.

Solunum: Astım ve boğmaca gibi hastalıkların tedavisini destekleyicidir.

Antioksidan: İhtiva ettiği antioksidan sayesinde kanseri, kalp ve karaciğer hastalıklarına mani olur.
alıntı

• Beğen
Tepkiler: X
Ay karabiber diyince bizim karabiber sandım ufak çaplı bi kalp krizi eşiğine girdim :teh:
Ah benim kaosçu minnoşluğum...

Offf.
Söyle passesi kizartcennnn
Üzerine yimirtayi da cahtihdan soğraaa serpecen üzerine Karabiberi...
Ya ben acim bilio musunuz?
Doyurmuyor beni bu noel kahvaltisi.

İzmir'de her yerde ağaçları vardı. Toplar toplar kuruturduk. Pembiş pembiş olurdu her yer...

Bana yemeğin tadını bozuyor gibi geliyor. Çok sık tükettiğim bir baharat değil.

Ee yine geldik mi Serdar Ortaç reyizin sözüne?
Karabiberim vur kadehlere hadi içelim içelim her gece derken göbekten zeytin yemesinin afrodizyakla bir ilgisi olabilirmiş. Adamın hiç boş işi yok. Dopdolusun kral.

Geri