Karabasan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Birgün öğlen biraz uyuyayım dedim rüyamda simsiyah bişeyler uçuşuyordu beni alıp gezdiriyorlardı daha dogrusu esir aldılar konuşamıyordum bagırıyorum sesim çıkmıyor. Siyahlardı sanırım onlardı. 3 gün uyumaya korktum.(

bu karabasan olaylari ne cok var ya. belki cok alakasiz ama benim odamda kucuklugumden beri hep ucusan, bazilari kucuk, bazilari buyuk, (benim tabirimle) toz parcaciklari var. bazilari krem renginde bazilari siyah. siyah olani karanlikta bile belli oluyor, degisik baskin bi siyah rengi

bu karabasan olaylari ne cok var ya. belki cok alakasiz ama benim odamda kucuklugumden beri hep ucusan, bazilari kucuk, bazilari buyuk, (benim tabirimle) toz parcaciklari var. bazilari krem renginde bazilari siyah. siyah olani karanlikta bile belli oluyor, degisik baskin bi siyah rengi
Bu onun gibi bişey değil senin gördüğün tozdur muhtemelen canım :)

Kimse yaşamasın istemem bagırıyorsun sesin çıkmıyor.d

Bugün bana da oldu. Rüyamda biri dokunuyor bana. Tepki vermek, bakmak istiyorum kafamı bile hareket ettiremedim ya.

• Üzgün
Tepkiler: ne
çünkü karabasan gibi çöktüm üzerine....

Bunun ilaci yatmadan once 3 Felak 3 Nas surelerini okumakla birlikte yasadigin tecrubeye asla ve asla itibar edip ciddiye almamak gerekli

• Beğen
17 18 yaslarinda bir kezde bana cokmustu karabasan. Cok korkunctu kalkmak istiyorsun kalkamiyorsun bagirmak istiyorsun bagiramiyorsun

uyku felci. bana da oldu bi kere. yüzüstü yatmıştım, sırtımdan biri bastırıyor gibiydi. uyku ile uyanıklık arasındayken "aa uyku felci geçiriyorum" diye düşündüm.
metafizik ögelere yer yok hayatımızda.....

Bende hayatımda sadece bir kere geçirdim uyku felcini, çok kötü bir duygu gerçekten
nefes alamadığınızı hissediyorsunuz ve konuşuyorsunuz sesinizin gitmedigini cıkmadıgını fark ediyorsunuz yataktan kalkamıyorsunuz. sanki geçici felç geçirmiş gibi hareket dahi edemiyorsunuz

uyku felci. bana da oldu bi kere. yüzüstü yatmıştım, sırtımdan biri bastırıyor gibiydi. uyku ile uyanıklık arasındayken "aa uyku felci geçiriyorum" diye düşündüm.
metafizik ögelere yer yok hayatımızda.....
A diyemezken senin uyku felci geçiyorum demen inan beni şaşırttı fazla farkında olman herşeyin çok güzel Sjsjsj

Varlığına pek inanmadığım şey. Malumat'ın da dediği gibi bilimsel açıklaması uyku felci.

• Beğen
Hiç yaşamadım ama korkutucu bir durum olduğu söyleniyor, o yüzden masum gelmiyor sanırım.

• Beğen
karabasn deniln uyku felci. uykuda kısmen beyn ktlenmesi. e normal oksijn gtmyo

• Beğen
Geri