Karabasan

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3306 gün önce görüldü
Karabasan, uyanıldığında kol ve bacakların felç olmuş gibi hareket etmemesidir. Genellikle rüya sonrası olur.

Psikolojik felç.

Yoğun stres altında olan yada sürekli dejavu yaşayan insanlarda görülür.Psikiyatri gelişmeden önce karabasan adında bir cadının/canavarın (artık neyse) gelip insanları uykusunda boğmaya çalıştığı şeklinde efsaneleri olan ruh hali.

Beyin Felci denir ama unutulur ki cinler zaten beyinsel şualar gibi insan vücudunun her yerinde dolaşırlar .. Enerji açlığı çeken sulfilerin zaman zaman avlanması durumudur ..

Ruha olan saldırılar da psikolojiktir zaten .. Hatta bir çok psikolojik hastalığın sebebidir sulfiler ..

Dun gece basima gelen olay, digerlerinden farkli olarak sesini duydum. ilginc bir durum

Bazi turleri iki ayaklidir ve insanin hayatina cokerler.

Bunu bi donem hergun yasiyordum. Bir ay sonra korkmayi biraktigimda sesini duydum. kufur etti terbiyesiz.
Bir daha da gelmedi.

Bazen bana da basıyor bu Hasan. Ben Karahasan diyorum çünkü çoğgüşlüğ :dyg: Ben de onun yerinde olsam bana basardım açıkcası, beyaz tense beyaz ten, renkli gözse renkli göz, körpelikse körpelik, güzellikse güzellik. :papatya:​

Kara mi basiyomus.

O vakit mevsimine denk geldik. Hazirlikli olun.

hele o avazın çıktığı kadar bağırdığını sanıp da seni kimsenin duymaması
kötü bir şey

En son 4-5 sene öncesine kadar uğrarlardı sene de bir iki kez ama artık uğramaz oldular .. Gerçi bunda muhafızların da rolü var sanırım .. Konuşabilsek bırakın gelsinler diyeceğim de dinlemezler ki beni ..

İnsan kendini inandırırsa gerçek sanıyor. Korku adamı kilitliyor. İnancı tam ve inançsız insanlar öyle şeylerden etkilenmiyorlar.

Geri