Karabasan Amca

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
ya eksen, belki bilirsin, bu enerjiler epilepsi olmak uzere bazi hastaliklarla alakali cok etkililer. az once sohbet konusunda gordum. belki bununla ilgili bir sorun yasiyor olabilir. biraz ilgilensek mi konuyla?

O kardeşimin atlattığını okuduğum ve bilmeden üzmek istemediğim için konuyu deşmek istemiyorum açıkçası .. Psikolojik anlamda bir çok hastalığı tetiklerler mendeburlar bunun bende bilincindeyim ..

ihtiyar eksen çözüm ortakliginda her türlü cin cikarilir, buyu bozulur.

saka bi yana, konusalim bu konulari ozel olarak. piskopat bi millet olduk ciktik kimsenin haberi yok. aman efendim kaynanam deli. komple delisiniz cinlenmissiniz haberiniz yok.

çok takip ederim bu konulari eksen. lisana gelenlerden biri nufusun yuzde seksenine etki ediyoruz suan dedi. dunya nufusunun. konusalim bunlari konusalim.

ihtiyar eksen çözüm ortakliginda her türlü cin cikarilir, buyu bozulur.

saka bi yana, konusalim bu konulari ozel olarak. piskopat bi millet olduk ciktik kimsenin haberi yok. aman efendim kaynanam deli. komple delisiniz cinlenmissiniz haberiniz yok.

çok takip ederim bu konulari eksen. lisana gelenlerden biri nufusun yuzde seksenine etki ediyoruz suan dedi. dunya nufusunun. konusalim bunlari konusalim.

İstediğin zaman konuşuruz kardeşim sıkıntı olmaz ve evet katılıyorum İnsan nüfusuna inanılmaz etkileri oluyor ..
Şeytan'ın yaptığı en büyük hile olmadığına inandırarak insanları kendi taifesiyle değil birbirimizle savaşmamızı sağlamasıdır ..

Bir küçük tüyo ; Beliniz açıkta kalmasın ve yatarken üşümemeye dikkat edin ..

Hyrli bisi yok gibi bay mastor ikisi de banlanmis :))

Geri