Karabasan Amca

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Hemen her yıl bir ya da iki kez ziyaretime gelirler ..
Bu sene erken başladılar ..
Rüyamda namazımı kılarken bir de baktım odama amcam giriyor ama gelenin amcam olmadığının farkındayım tabi .. Zaten yüzü gözükmüyor, karanlık suratını saklıyor ( Cinlerin şekil değiştirmelerde en zorlandıkları kısımlar yüz ve parmaklardır )
Neyse ben ürktüm haliyle namazımı bozdum ister istemez ve bir sıçrayışla uyandım aniden..
Tam o sırada yani uyandığım anda sol tarafımdan simsiyah bir gölgenin ya da karaltının diyeyim, hızlıca yatağımdan fırlayıp kaybolduğunu saliselik algıladım ..
Önce bir küfür ettikten sonra gayri ihtiyari,dönüp arkamı yattım yeniden ..

Size de sorayım dedim, en son ne zaman ve nasıl yaşadınız bu türden bir hadiseyi ?

Allah cezanı verecek Reiss yapılır mı bu saatte :T:

Neyse gidim bari ben ufak ufak :/

pc de şu an siz yazı yazarken , arkanızdaki pencereden sizi izliyor olabilir

Allah'a inanmayan bilim adami, haliyle meleklere ve seytana, hatta haliyle cinlere de inanmaz. Her seye bilimsel aciklama getirecek ya hani, cikip karabasan dediler. Hatta filmini yapip para bile kazandilar bundan. Sonra tum insanlik bu yalana biraz uyaninca, duzeltme adi altinda kivirarak daha bilimsel bir terim arayisina girdiler. Hee pardon karabasan degil uyku felci dediler. Halâ diyorlar.

Karabasan denilen sey, cinlerin insanlari rahatsız etme durumudur. Her ne kadar halâ Erol Tangut'un seanslarina iftiralar atilsa da, lisana getirilen cinlerden bircok bilgiler elde ediliyor. Bunu nice devletler çözmüş ve bircok farkli alanda degerlendiriyorken, biz musluman ulke olarak daha tartışmasini yeni aciyoruz.

Herifler, bizim klasik bir kahramanlik öyküsü olduğunu sandigimiz bircok sinema filminde cinleri karakterize ederken, bizler çocuklarimiza o karakterlerin minyatur halini oyuncak olarak hediye ediyoruz. Mesela spider man, transformers, yenilmezler, harry potter gibi filmleri o bakis acisiyla izlerseniz cok sey yakalayacaksiniz. Bunun gibi nice nice filmler var daha.

Güzel.

Bir takim yasanmisliklarimiz oldu ama anlatma taraftari degilim...

Allah korusun ya. Kucuklugumden beri bizim evimizde de baya golgeler goruyorum aksam oldugu vakit (sabah olana kadar), fakat derin uzerine dusunmek istemiyorum -.-

Allah'a inanmayan bilim adami, haliyle meleklere ve seytana, hatta haliyle cinlere de inanmaz. Her seye bilimsel aciklama getirecek ya hani, cikip karabasan dediler. Hatta filmini yapip para bile kazandilar bundan. Sonra tum insanlik bu yalana biraz uyaninca, duzeltme adi altinda kivirarak daha bilimsel bir terim arayisina girdiler. Hee pardon karabasan degil uyku felci dediler. Halâ diyorlar.

Karabasan denilen sey, cinlerin insanlari rahatsız etme durumudur. Her ne kadar halâ Erol Tangut'un seanslarina iftiralar atilsa da, lisana getirilen cinlerden bircok bilgiler elde ediliyor. Bunu nice devletler çözmüş ve bircok farkli alanda degerlendiriyorken, biz musluman ulke olarak daha tartışmasini yeni aciyoruz.

Herifler, bizim klasik bir kahramanlik öyküsü olduğunu sandigimiz bircok sinema filminde cinleri karakterize ederken, bizler çocuklarimiza o karakterlerin minyatur halini oyuncak olarak hediye ediyoruz. Mesela spider man, transformers, yenilmezler, harry potter gibi filmleri o bakis acisiyla izlerseniz cok sey yakalayacaksiniz. Bunun gibi nice nice filmler var daha.

Güzel.

Bir takim yasanmisliklarimiz oldu ama anlatma taraftari degilim...

Ohh be şöyle benim fark edebildiğimi fark edebilen birini buldum sonunda ..
Aferin İhtiyar sana yazdıklarına imzamı attım say ..
Biraz daha ufkunuzu açayım hatta ..

Özellikle korku sinemasında ki bir çok ögenin kaynağıdır cinler ..
Örnek veriyorum ; Hani meşhur vampirler var ya .. Onların esin kaynağı cinlerdir ..

Neydi vampirlerin özellikleri ; Geceleri aktiftirler - Hipnotize etkileri vardır - Kılık değiştirip yarasaya dönüşebilirler - İnsanların düşüncelerini okuyabilirler - Kanla beslenirler - Cinsel dürtüleri manipüle edebilirler - Çok hızlı hareket ederler ve uzun süre yaşayabilir hatta ölümsüzdürler ( öldürülmedikleri takdirde ) - Öldükleri zamansa toz olup dağılırlar ..

Sıkı durun şimdi.. Cinlerin özelliklerini paylaşıyorum ; Geceleri aktiftirler - İnsanları çeşitli görüntülerle kandırabilirler - Hemen her türlü kılığa girebilirler ama ekseriyetle küçük hayvanlar tercihleridir ( daha kolay ve daha az enerji gerektiği için ) - Beyin dalgalarını görebilir ve haliyle düşünceleri okuyabilirler - İnsan vücuduna girebilir ve damarlarda dolaşabilirler - Cinsel açlıkları çok yüksektir ve cinselliğe düşkündürler - Işıktan çok daha hızlı hareket ederler - Bizim zaman dilimimize oranla çok uzun yaşarlar - Öldükleri zaman parçalanıp yok olurlar ..

Okumayacaktim bunlari, ama dayanamadim. Merakin kotu yanlari da budur iste.

oldukleri zaman parcalanip yok olduklarina emin miyiz? gecenlerde bir sey izlemistim mesela.

yillarca şeytana hizmet etmis bir cinniyi lisana getirip musluman yapiyor. fakat cinni, seytanlar tarafindan oldurulecegini bile bile misluman oluyor. diyalog su sekilde.

saik: müslüman olur musun?
cinni: babam beni oldurur
saik: ona binlerce yildir hizmet ettin degil mi?
cinni: evet
saik: bugune kadar onun icin yasadin, bugunden sonra ise Allah icin öl o zaman.

bu tavsiyeyi son nokta olarak veriyor ve cinni cok duygulaniyor burada. musluman olup bedeni terk ediyor. ve saik diyor ki, bir sekilde ogrendik ki o cinni oldurulmus ve cenazesi musluman cinler tarafindan kaldirilmis.

simdi öldüklerinde parcalanmalari bana biraz yanlis veya eksik geldi. cunku onlar da hesaba cekilecek. yok olamazlar. dogru mudur?

Mevzu önemli tamam da oldu şimdi yani... Her yerden ses gelir şimdi.

oldukleri zaman parcalanip yok olduklarina emin miyiz? gecenlerde bir sey izlemistim mesela.

yillarca şeytana hizmet etmis bir cinniyi lisana getirip musluman yapiyor. fakat cinni, seytanlar tarafindan oldurulecegini bile bile misluman oluyor. diyalog su sekilde.

saik: müslüman olur musun?
cinni: babam beni oldurur
saik: ona binlerce yildir hizmet ettin degil mi?
cinni: evet
saik: bugune kadar onun icin yasadin, bugunden sonra ise Allah icin öl o zaman.

bu tavsiyeyi son nokta olarak veriyor ve cinni cok duygulaniyor burada. musluman olup bedeni terk ediyor. ve saik diyor ki, bir sekilde ogrendik ki o cinni oldurulmus ve cenazesi musluman cinler tarafindan kaldirilmis.

simdi öldüklerinde parcalanmalari bana biraz yanlis veya eksik geldi. cunku onlar da hesaba cekilecek. yok olamazlar. dogru mudur?

İlk olarak binlerce yıl yaşayan bir cinni hiç duymadım .. En uzun süre yaşayanları milenyumdan fazla değildir kaldı ki binlerce yıl yaşayanını feriştahı yok edemez içlerinden ..
Cenaze olayına gelince .. Onların cenazesini insanlarınki gibi düşünmemek lazım .. Saf enerjiden oluştukları için öldüklerinde dağılıp giderler çabucak .. Aralarında birileri öldüğünde kayboldu gibi kabul ederler .. Cenaze düzenlenmesi için naaşın olması da şart değildir ayrıca ..
Kaybolup giden sadece yaşamsal formları yoksa onlarında bilinç ve akılla desteklenmiş ruhları var ve elbette onlarında ruhları mahşer günü hesaba çekilecek ..

Okumayacaktim bunlari, ama dayanamadim. Merakin kotu yanlari da budur iste.

Allah izin vermedigi sürece kimseye zarar verme ehliyeti yoktur onlarda. Bir de insanjn ustune dusen vazifeler var. Korunma tedbirleri var.

-ki su da var, insan bilmediginden korkar. Bosuna Allah'tan gayrisinden korku olmaz demeyiz bizler. Bilinmeyen sey korku verir. Onlari ideoljik anlamda yeterince tanisaniz korkunuz yuksek ihtimale asgariye inecek veya gececektir. Sandiginiz gibi bir durum degil. Sinema etkileri bunlar.

İlk olarak binlerce yıl yaşayan bir cinni hiç duymadım .. En uzun süre yaşayanları milenyumdan fazla değildir kaldı ki binlerce yıl yaşayanını feriştahı yok edemez içlerinden ..
Cenaze olayına gelince .. Onların cenazesini insanlarınki gibi düşünmemek lazım .. Saf enerjiden oluştukları için öldüklerinde dağılıp giderler çabucak .. Aralarında birileri öldüğünde kayboldu gibi kabul ederler .. Cenaze düzenlenmesi için naaşın olması da şart değildir ayrıca ..
Kaybolup giden sadece yaşamsal formları yoksa onlarında bilinç ve akılla desteklenmiş ruhları var ve elbette onlarında ruhları mahşer günü hesaba çekilecek ..

yok, 1500, 2000 yasinda olanlar varmis ya. belki yuzlerce kelimesini kullanmis da olabilir. yada ifritti tam animsayamiyorum. benim yalniz yasayan bir kiz arkadasimin evinde koruma gorevi yapan bir cinni var. akrabalarina bazı konularda cok sert davrandi mesela.

ha, cenaze olayi evet, sembolik bir toren de olabilir metafizik anlamda.

yok, 1500, 2000 yasinda olanlar varmis ya. belki yuzlerce kelimesini kullanmis da olabilir. yada ifritti tam animsayamiyorum. benim yalniz yasayan bir kiz arkadasimin evinde koruma gorevi yapan bir cinni var. akrabalarina bazı konularda cok sert davrandi mesela.

ha, cenaze olayi evet, sembolik bir toren de olabilir metafizik anlamda.

Yani ben duymadım kardeşim ama kesin olamaz da diyemem .. Dediğim gibi o kadar uzun süre yaşayanı çok ama çok yüksek mertebede bir cindir ki onlara insanların ulaşabilmesi filan pek mümkün değildir ..
Arkadaşının evinde ki korumanın türü nedir ? Kasemlerle mi çağrıldı bir de ?

ya eksen, belki bilirsin, bu enerjiler epilepsi olmak uzere bazi hastaliklarla alakali cok etkililer. az once sohbet konusunda gordum. belki bununla ilgili bir sorun yasiyor olabilir. biraz ilgilensek mi konuyla?

Yani ben duymadım kardeşim ama kesin olamaz da diyemem .. Dediğim gibi o kadar uzun süre yaşayanı çok ama çok yüksek mertebede bir cindir ki onlara insanların ulaşabilmesi filan pek mümkün değildir ..
Arkadaşının evinde ki korumanın türü nedir ? Kasemlerle mi çağrıldı bir de ?

nasil geldi hic bilgim yok. bu konu cok farklı bir konu. detaya girersem hic cinlere inanmayan bile korkabilir. onu ozel konusuruz.

Geri