Karaaslan Kamping

Konu sahibi son olarak 2758 gün önce görüldü
d59d8eb3e6c9d55c6f4d8ddaf0bb8fc4.jpg

c5b49ba7b851a1137673b1b9d78b3e0b.jpg

5aab7f8972a5fd6bab8a729528f1e53b.jpg

5f4f6630406f04bbf07896642a60e63a.jpg

36f46308b469b08531a7bac2e580396b.jpg

49ee486188b821d89ee47af901df7725.jpg

Maria Puder

Bugun bi cennetteydim ♡

Sent from my SM-E500H using Tapatalk

Bende çok beğendim h.sonu gidebileceğim güzel bi mekan arıyorum ve burayı gözüme kestirdim sevindim eğlenmene canım : )

muazzam...ve kiskandim :p

Canimsin. Umarim bir gun sende gelirsin :cici:

Bende çok beğendim h.sonu gidebileceğim güzel bi mekan arıyorum ve burayı gözüme kestirdim sevindim eğlenmene canım : )

Bu tarz kampingleri arastir gittigimiz civarda cok kamping vardi. Bi dagi restore ediyorlar bebegim, agac evler, hamaklar, salincaklar, atv turlari, paintball , piknik alanlari , cadir alanlari, spor alanlari... koca bi tesis yani. Dagi sana hizmete acmislar. Kahvaltidan sonra meyve tabagi geliyor ikram. Sonra dondurma ozel getiriliyor. Hizmet harika. Iki demlik cay ictik bi demligi ikram ettiler cokta bonkörler :cici: kesif yapabilecegin up uzun bir tesis yani :) tesekkurler kuzumm.

Hamak mii bayılırım :p

Kuzu gölün ùstundeki guzel : D birde yukari tepelerde kurmuslar bissuru ama ben cok korktum biraz ucurum kenarina kurmuslar :D ama saglamlar yani. Asagilarda da cok var ama sen zaten gidince nerede keyif yapacagini bilirsin :cici:

Ayriyetten su degirmenleri, dagin icinden akan harika suyun taslardan dagdan asagi dogru harika bir gorsel olusturmasi, minnos minnos oturma alanlari, aksam yemeginde harika bir balik servisi ... ha birde karaaslana giderken size harika bir körfez eslik ediyor. Ilk ona aşık oluyorsunuz.

Ooo güze. :) Daha 1 hafta önce Kocaeli'ye gitmiştim. Böyle yerler Kocaeli'de çok.
Maşukiye'deki tüm restoranlar aynı şekilde dere etrafında konuçlandırılmış hepsi de dereye masaları atmış. :)

Yalnız genelde dere içindeki masalarda oturmak için sıra beklemek gerekiyor. :)

Ooo güze. :) Daha 1 hafta önce Kocaeli'ye gitmiştim. Böyle yerler Kocaeli'de çok.
Maşukiye'deki tüm restoranlar aynı şekilde dere etrafında konuçlandırılmış hepsi de dereye masaları atmış. :)

Yalnız genelde dere içindeki masalarda oturmak için sıra beklemek gerekiyor. :)
Biz hafta ici gittik diye sanirim bostu sira beklemedik : ) O kadar yol gittigime degdi valla. Ama su soguk oldugu icin simdi usuttum :( saatlerdir ayaklarim suda idi. Neyse boyle hastaliga can kurban :)))

Ülkemizin her tarafı ayrı bir cennet ya :ask
Çok güzelmiş buralar da kuzucum aklımda bulunsun benimde:tatlı:

Geri