Kara murat'a sırayla saldıran bizans askerleri

Konu sahibi son olarak 3076 gün önce görüldü
kara murat'a sırayla saldıran bizans askerleri

* cüneyt arkın'ı başrolünde gördüğümüz filmlerde askerler asla bütün halinde hareket etmez ve tek tek saldırırlar

* toplu halde üstüne geldiklerindeyse ortalarından kalkar ve hepsini tek bir tokat darbesiyle yere indirir

japonların komedi filmi diye izledikleri klasik türk filmleri.

Çocukluğumda babamdan bile güçlü gördüğüm tek erkek.

Daha bebeyken çok aptalca bulup annemle kavga ettiğim durum.

:icon_smile:Bir ok atma sahnesi vardi unutamam.bir yayda 5 ok vardi karsidada 5 elma hoop 5 elmayida vururdu supeer

Bir de fıçı içinde yuvarlanırken 4'lü, 5'li ok atma olayı vardı. Neredeyse tek başına bizansı yıkmasına rağmen, yani bu gücüne rağmen neden kral olmadığını anlayamamışımdır. Yanılmıyorsam Kara Murat Fatih'in fedailerindendi. Keşke tahtı da ele geçirseydi. En azından daha gerçekçi bir film olurdu. Kardeş kardeşi öldürüp tahtı alıyor, Kara Murat öldürmüş çok mu?

'Erkekseniz teker teker gelin' cümlesine uyarlar, Kara Murat'ın üzerine teker teker giderler, hep birlikte çullanmazlar.​

:DD ahaha ya ne izlerdik o kadar adam öldürürdü ama kılıncı hep aynı kalırdı xd

aynı adamın 3 kez öldüğünü gördüm film.
sarı pis bıyıklı asker öldün çık artık.

Efendi adamlardır Bizans askerleri. Tek tek gelirler sonradan bozulup kahpe bizans oldular.

Cüneyt Arkin vizyonist ve mükemmeliyetci bir aktör.
Imkanlari kisitli olmasina ragmen.

Cüneyt Arkın şuan ki aktörüm, yıldızım diyenlerin hepsine taş çıkaracak kalitede bir insan benim gözümde. Hem okuyup, hem çalışıp hemde oyunculuk için at binme vs. eğitimleri alıp kendini sürekli geliştirmeye çalışmış iyi bir oyuncu, o zamanın imkanlarıyla bile şimdiki filmlerden pek farkı yok filmlerin şuan çekilen filmler, diziler (Türk dizileri ve filmleri için konuşuyorum) farklı mı? milletin bayıla bayıla izlediği çukuru görüyoruz, dirilişi görüyoruz her şeyi geçtim benim Türk dizi tarihinin en iyi dizisi dediğim Behzat Ç. de bile çatışma sahneleri hala vasat, yapamıyoruz abicim bizimkilerde ki mantık belli "biz bu keklerin önüne ne koysak izleyecekler zaten, niye masraf yapalım?" ulan GOT'un bir bölümde efekt için harcadıkları parayı 3 Türk dizisi ilk bölümden son bölüme kadar harcamıyordur... Kaldı ki yabancı dizilerde ve filmlerde de durum bu onların tek farkı kurguyu bir şekilde çekici yapıp saçma fizik kurallarına bizi inandıracak şeyler sunuyorlar, efektlerini hallediyorlar o yüzden bu kadar batmıyor.

Geri