Cüneyt Arkın şuan ki aktörüm, yıldızım diyenlerin hepsine taş çıkaracak kalitede bir insan benim gözümde. Hem okuyup, hem çalışıp hemde oyunculuk için at binme vs. eğitimleri alıp kendini sürekli geliştirmeye çalışmış iyi bir oyuncu, o zamanın imkanlarıyla bile şimdiki filmlerden pek farkı yok filmlerin şuan çekilen filmler, diziler (Türk dizileri ve filmleri için konuşuyorum) farklı mı? milletin bayıla bayıla izlediği çukuru görüyoruz, dirilişi görüyoruz her şeyi geçtim benim Türk dizi tarihinin en iyi dizisi dediğim Behzat Ç. de bile çatışma sahneleri hala vasat, yapamıyoruz abicim bizimkilerde ki mantık belli "biz bu keklerin önüne ne koysak izleyecekler zaten, niye masraf yapalım?" ulan GOT'un bir bölümde efekt için harcadıkları parayı 3 Türk dizisi ilk bölümden son bölüme kadar harcamıyordur... Kaldı ki yabancı dizilerde ve filmlerde de durum bu onların tek farkı kurguyu bir şekilde çekici yapıp saçma fizik kurallarına bizi inandıracak şeyler sunuyorlar, efektlerini hallediyorlar o yüzden bu kadar batmıyor.