Kara Komik Filmler 2

Konu sahibi son olarak 1017 gün önce görüldü
Taksicinin hastaneye rapor alınmaya getirilmesiyle beraber ağır saçmaladığı film sıçmıklarının ikinci perdesi. Kötü bir filmin ısrarla 2.sinin çekilmesi kesinlikle keriz avıdır.

Forumdan hiç izleyenin olmaması ve başlığın yorumsuz kalması film hakkındaki düşüncelerimi teyit ediyor :)

O değil de cem yılmaz Twitterda trip atmış Netflix'e.. filmimin reklamını yapmıyorsunuz diye. Netflix'te almış abi bunun Tweetini RT etmiş :)

Yazık lan. Koskoca cmylmz'ın haline bak.

• Beğen
Tepkiler: 0
O değil de cem yılmaz Twitterda trip atmış Netflix'e.. filmimin reklamını yapmıyorsunuz diye. Netflix'te almış abi bunun Tweetini RT etmiş :)

Yazık lan. Koskoca cmylmz'ın haline bak.

Sen uzman olduğun bir konunun dışında farklı bir kulvarda (üstelik bir kaç denemende durumu görmene rağmen) iş sürmeye devam edersen böyle Netflix dilencisi olursun işte.

Forumdan hiç izleyenin olmaması ve başlığın yorumsuz kalması film hakkındaki düşüncelerimi teyit ediyor :)
Ben sinemada izlemiştim Taksicinin olduğu sahnenin hikayesinden bir sinema filmi çıkardı, konu ve kurgu aslında fena değildi öyküyü harcamış. Komedi bölümünde Acun’un proğramları ve sabah kuşağı proğramlarındaki katılımcılara gönderme yapmış 2.bölüm biraz sıktı beni.

• Beğen
Tepkiler: 0
Geri