Kara Dut

Konu sahibi son olarak 3159 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KaRa DuT

Aramiza yeni gelmesine rahmen cok cabuk kaynasti cokca sevilen , sakaci deli hatunum (:

benim hatunların dibinin en başının konusu açılmış ben nasıl kaçırmışımmmm oyy kurban olurum ona ben :D canım benim yaa dünya tatlısı ve tertemiz bi kız Allahım onun gönlüne göre versin bitanem benim körpe ev kızım benim :haha: çok seviliyosun KaRa DuT'um sen biliyosun :srl:

Hatunun dibiii:) Yeni tanıştık ama çok sevdim ki seni. Tatlı,sohbeti hoş,eğlenceli,samimi,içten..İyiki tanıdık seni :cici:

Sevimli, yakında düğünü olcak, düğününe beni çağıracak, cici hanımefendicik :p

KaRa DuT :ask

Seni tanimlayacak tum kelimeleri sarfetmek istiyorum.
Hepsi az geliyor, bugun konusmak geldi icimden ruyamda gordum seni canli canli gordum ruyada olsa :o
Ruyasi bile o kadar huzur verdi ki bana anlatamam melegim..
Su aralar hep bi kaybetme korkusu var icimde sana karsi, korkuyorum yuzyuze gelsekte doksem icimi tam sana :/
Sulem benim ilkgoz agrimm, kardes yanim, dost kokulum bitanem herbiseyiiim :oy:
Cok uzun zaman olmadi tanisali ama o kdar ben oldun ki ilk defa gorusecegim insan sen olacaksin :dyg:
Dusunmesi bile muhtesem bisey..
Seviyorum seni, hep yanimda olman tek dilegim, dua'm..
Heep benim ol, hiic gitmee kalbimi sakin ha uzmee :srl:
Huzurla kal, huzurkentim..:dyg:​

KaRa DuT;

Cok eski arkadasiz ozamanlar cok iyi anlasiyorduk nedesem yapiyordu gordugum en iyi insan iyi ki tanimisim eski gunlerimize donemeyiz belki ama seni sevdigimi unutma lutfen insallah senle aramiz duzelir simdilik bu kadar daha sonra tekrar yazarim. :)

KaRa DuT :ask

Seni tanimlayacak tum kelimeleri sarfetmek istiyorum.
Hepsi az geliyor, bugun konusmak geldi icimden ruyamda gordum seni canli canli gordum ruyada olsa :o
Ruyasi bile o kadar huzur verdi ki bana anlatamam melegim..
Su aralar hep bi kaybetme korkusu var icimde sana karsi, korkuyorum yuzyuze gelsekte doksem icimi tam sana :/
Sulem benim ilkgoz agrimm, kardes yanim, dost kokulum bitanem herbiseyiiim :oy:
Cok uzun zaman olmadi tanisali ama o kdar ben oldun ki ilk defa gorusecegim insan sen olacaksin :dyg:
Dusunmesi bile muhtesem bisey..
Seviyorum seni, hep yanimda olman tek dilegim, dua'm..
Heep benim ol, hiic gitmee kalbimi sakin ha uzmee :srl:
Huzurla kal, huzurkentim..:dyg:​

Boyle yazmistim biraz zaman once.
Sana icimi tam doktum tum korkularimdan bahsettim.
Beni ve kalbimi yine herzamanki gibi huzrla doldurdun. :rolleyes:
Dün ilk defa gorustuk senle, ilk defa kanli canli gordum seni gozlerimjn icine bakiyordu o boncuk boncuk gozlerin :dyg:
10 Eylul 2015 bu tarih benim icin hep ozel kalacak..
Forumda o flo magazasi onunde beklerken seni elim kolum titrer halde, dizlerimin bagi cozulur halde aradin ve foruma girdim dedigin an kalbim carpti geliyo benim ki dedim :srl:
Sana sarildigimda senin kalbinin gumburtusuyle benimki birbirine girdi kalbini hissettigimsin benim.
Ve gercekten tarif edilemeyecek bi duyguydu belki bazisina abarti ama ben hic boyle hissetmedim.
Guvenle birine bu kadar sıkı sarilmadim, kimseye boyle hasret kalmadim sanki.
Bundan sonrasi cok zor benim icin cok agir onceden hep hayaldin ama simdi o kadar gerceksin ki ben buna nasil dayanicam bilmiyorum :/
Gozlerimiz birbirini ararken birden gordum ve kostum herkesi herseyi unutup.
Zaten o an aglayamadigim icin eve dondugumde ne kadar gozyasi doktugumu tahmin ediyorsundur :o
O kadar gerceksiniz ki sen ve esram dilerim hep yanimda olursunuz.
HuzurluKentimsin ilkgozagrimsin. :dyg:

KaRa DuTmmmm :hello:

Ay bi insan hem melek hem cadı olabilirmii ? :p
-Evet olabilir sensin işte bu!
Hem dövesim hem sevesim geliyor seni acayip bir duygu :nee:

İyiki varsın bebeğim sen hepte olcaksın başka seçeneğin yok!
O güzel yüzün hep gülsün,mutluluğu fazlasıyla hakediyorsun :gel:

Daha fazla anlatmıcam bilmesinler seni kıskanırım :trip:
Çok sevildiğini bil sen yeter :asik:
Öpüyorum çok çok :**​

Sempatik biri o da Cemre gibi minikler grubunda gözümde bıcır bıcır ikiside .

04-Ocak-2013, 13:08 bak hatun, ilk bu tarihte yazmışım sana. Aradan iki sene geçmiş.. zaman ne çabuk geçiyor öyle değil mi.. bir ara ulaşamadık bir birimize ama ben hep biliyordum ki onun aklının , kalbinin bir köşesindeyim. O da benim öyleydi. Hissetmek önemlidir ve ben hissediyordum. Çok şeyler oldu, çok şeyler değişti hayatlarımızda. Saatlerce telefonda konuştuğumu biliyorum ve kahkahalarıma sebep oluyor. Birlikte üzülüp, birlikte ağladık yeri geldi. Seneye güzel bir yuva kuracak inşallah. O düğünü ben basacağım :T:
Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah. Bir de güzel çocuklar :şirine: Geçen konuştuklarımızı unutma ehehe.

Beneim en deli halimi en çok o bilir. Bana der ama kendisi de bu konuda az değil :d hayat seninle bana vay kiki vay vay yani o derecede :d

Çok seviliyorsun.
Yüreğinden, kalbinden öperim kadın.
İyi ki varsın.

KaRa DuT

Yazmamışım konuya:) Bu kız çok ağırbaşlı, samimi, canayakın her daim mutlu olmasını istediklerimden.

Hep iyi ol canım:)

Yav başlarda hep tehdit ediyordu beni, şimdilerde kardeş olmaya karar verdik hıhım :cici: :D

Şimdi nereden başlasam dostluğundan mı, arkadaşlığından mı, samimiyetinden mi, sevecenliğinden mi ?
İyi ki tanıdıklarımdan dediğim densin bayan, bu forumda o kadar insan tanıdım ama ilk 3 ün içerisindesin :cici:
Mutlu olmam için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun tebessüm etmiyormuyum fazlasıyla ediyorum :cici:
Umarım öyle güzel bir hayatın olur ki hep mutlu (: Bu hayatta üzülmeyi haketmeyen insanlar arasındasın ...
Umarım hep mutlu olacaksın yani olmasadan sorun yok döveriz :p
Şu nicki değiştirsen belki daha kolay anlaşabilirdik şimdi ramazan vakti insanın canı buzz gibi kara dut suyu çekmiyor değil :p ama öyle dışarıda satılan olacak hazır sevmem balıkesire giderken yol kenarında olanlardan :p
hastaliklara-karsi-sifa-kaynagi-karadut-suyu-5210830_o.jpg

Birazda oburmusun ne anlamadım vay ben kendimi obur sanıyordum senden 3 kat daha obur çıktın :p
Biraz dizel ol dizel az yakıt harca ne demek sabah uyandıgında janbon yemeden kendime gelemiyorum :p
ne demek öğle saati filtresiz kahvemi içerken kitap okumayı okurken Kahve dünyasından bitter drajeleri yemeden günüm güzel gitmiyor demek :p
Biraz dizel ol gözünü seveyim Dizelinden benzinden farkı kalmadı el yakıyor yakında araçları iticez beya :p
Umarım hep mutlu olursun şule :cici: Sıkıyorsa olma 55 dakikaya orada olurum hastanede yakın nede olsa :benmi:

Gene geleceğim tombik KaRa DuT :p

Pek tanımam ben bunu yaa kimdir neyin nesidirr ne iş yaparr :D tek bildiğim bir gün 4 kişi olup pikniğe gidecez. benim için piknik önemlidir.

Doktorun yeri bozdu diyorlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri