Kara cuma indirimleri / Black Friday

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Kara, Efsane, Mükemmel, Hayırlı, Über, Şahane, A acayip bir Cuma

• Beğen
Tepkiler: X
Sürümden kazanılması amaçlanan kampanya. Müşterilere zararı değil faydası oluyor. Pazarcıların Akşam pazarı muhabbeti gibi mesela

hepsiburada yaptığı fiyat manipülasyonlarıyla kurum kimliğine kara bi leke sıçrattı bu sözde indirim gününde...... ticaret bakanlığından tüketiciyi korumak adına eticaret sitelerine yaptığı fiyat değişikliklerini göstermek gibi bir zorunluluk getirilmesi şart..... yoksa iyi silkiyolar adamı.....

Friday the 13th den jason`ı akla getiren, bir nevi pintileri acımasız zombilere çeviren gün.

rud091.gif

Bir köpeği evin önüne alıştırmak için önüne kemik atıverirsin. Ve o köpek senin sadık dostun ve mülkünün koruyucusu olur. Bizleri Kapitalizme alıştırmak için de bizlere köfte atıyorlar. yesek mi?

hahahaha :dd

kapitalizme alıştırmak için mi :/
olm zaten memleket turgut özal sayesinde 39 yıl önce (bkz: 24 ocak kararları) kapitalist sistemin köpeği yapıldı.

sağ olsun o zamankiler de yol yaptı, baraj yaptı diyordu, şimdikiler de. 39 yıldır bu siyasal islamcılar yüzünden memleketin anasını öpüyor sabah akşam lanet okudukları "dıj güjler"

Ülkece çok yanlış anladığımız olay. ^^ Bir kaç gündür takip ettiğim online satış platformlarında gözle görünür bir indirme rastlamadım.
Şükran gününden sonraki gün oluşan yoğun yaya ve araç trafiğini tanımlamak için ilk olarak Amerika'nın Philadelphia şehrinde 1961 yılında kullanılmıştır.
ABD'de de muhasebe kayıtlarında, kırmızı mürekkep zararı, siyah mürekkep ise kârı belirtmektedir. Black Friday boyunca mağazaların yüksek oranda kâr etmeleri sebebiyle Black kavramınının öne çıkmasına sebep olmuştur.

Bakınız: Alışveriş yapmak için bahane aramak.

Yüksek fiyatlı teknolojik ürünlerde biraz indirim olduğunu analiz ettim.
Onun dışında gözle görülür bir indirim yok. Alışveriş siteleri genellikle kendi markalarında indirime gidiyorlar. Bunlar da çoğu zaman kalite bakımından alt segment ürünler oluyor.
Bindirip bindirip indirmenin bir mantığı yok. Kanmayız böyle kara cumalara. :)

Yüksek fiyatlı teknolojik ürünlerde biraz indirim olduğunu analiz ettim.
Onun dışında gözle görülür bir indirim yok. Alışveriş siteleri genellikle kendi markalarında indirime gidiyorlar. Bunlar da çoğu zaman kalite bakımından alt segment ürünler oluyor.
Bindirip bindirip indirmenin bir mantığı yok. Kanmayız böyle kara cumalara. :)

Ben ekim ayının başında 150tl'den indirime giren bir kazağı 80tlye almıştım bugün özellikle baktım dahada düşmüş mü diye aksine artmış 100tl şuan satış fiyatı.
Oldukça şaşırtıcı şeylerde gözlemlemekteyim.

aynen. fiyatlarda öyle ahım sahım bir değisiklik yok. hic bir sey almadım. galiba almıcam da. hafta sonu butiklere atıcam kendimi. yamyam gibiler zaten bir sey bile deneyemiyorsun

Ellerinde kalan ürünleri bu başlık altında elden cıkarmak adına uyguladıkları araya da insanları kandırmak için birkac tane indirimli ürün serpiştirdikleri bir pazarlama taktiği. Tabir-i caiz ise önce bindirip sonra indiriyorlar değişen hiçbir şey yok.

Geçen sene kıyamayıp 300-350 lira verip almadığım bot, bu sene güya 600 liradan 400 liraya düşmüş.
Türk milleti yer mi böyle oyunları? :)

Trendyolda bazı ürünleri sepetime ekledim sırf indirim olup olmadığına bakmak için. :d
Kendi markalarına indirim var ve bazı gümüş ürünlerde.
Gerisi fossssss.

İndirip mi bindiriyorlar
Bindirip mi indiriyorlar
???
Böyle alışveriş işlerini pek sevmiyorum. Aslında ihtiyacım olmayan alışverişi sevmiyorum ama hep dış güçler!!!
Gönüllü sadelikten yanayım.
Tabi, alışverişle mutlu olan insanımız da çok. Yüzyıllarca önce insanlar mutsuz, huzursuz olduğunda isyan eder devrim olurdu; günümüzde avm zengin oluyor.

Geri