Kapitalistlerin, komünistlerle birlik olduğu an

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Geçtiğimiz gece vuku bulmuş hadisedir...

Mictigin tuvalet senin ama tuvaleti üreten fabrika herkesin.

Kapitalizm komünizm sosyalizm gibi kavramlar artık güncellenmesi gereken konular artık Kimse bir fikir peşinde koşmuyor Varsa yoksa maddiyat ama Bunun anlamı kapitalizmde değil

Havayı diş diyen adam Güya laf etti anlamını biliyor mu bilmem Nasyonel Sosyalist kişi faşisttir zaten

Söyleyeyim bana bugün hanginiz bana 100-100 şu ırka mensubum diyebilir diyemez

Ya arkadaş bu kadar cahil olmanın anlamı yok Sen benimle dalga mı geçiyorsun çingene diye bir ırk yok

Çingeneler dediklerinin bir topluluğa verilen isim Alevi ırkı diye bir ırk var mı yok bunun gibi düşün

Arkadaşım ilk olarak kastettiğini insanlar fiziksel ve biyolojik benzerlikler bakımdan asırlar öncesine dayanan bir toplumsal özelliğe sahiptir çingene dediklerin Ben Roman insanlar karakteristik olarak aynı gözükse ler bile bu bir ırk olma özelliğini taşımazlar onların yaşam tarzları anlayışları farklı olarak onları ayrı bir insan türü sayamayız sayma malıyız

Arkadaşım ilk olarak kastettiğini insanlar fiziksel ve biyolojik benzerlikler bakımdan asırlar öncesine dayanan bir toplumsal özelliğe sahiptir çingene dediklerin Ben Roman insanlar karakteristik olarak aynı gözükse ler bile bu bir ırk olma özelliğini taşımazlar onların yaşam tarzları anlayışları farklı olarak onları ayrı bir insan türü sayamayız sayma malıyız

Cok haklısin, bir ırk diyemeyiz ama göçebe bir topluluk olarak adlandırabiliriz yine de.

Efsane yorumlar var burada ben burayı kaçırmışım yeni görüyorum :D

Ideolojilerden
Etnik köklere gittik

Havayı diş diyen adam Güya laf etti anlamını biliyor mu bilmem Nasyonel Sosyalist kişi faşisttir zaten

Sen önçe niçkimi düzgün yaz Kamil bey , bilmiyormusun derken siz bana cahilmi demek istiyorsunuz !?
Önceliklen eğitim durumunu bilmediginiz birine cahil demeniz hiş hoş değil cunku ben liseyi oksforda derece ilen bitirdim yani IQ yarisina girmeyelim isterseniz

Ya arkadaş bu kadar cahil olmanın anlamı yok Sen benimle dalga mı geçiyorsun çingene diye bir ırk yok

Kamil abi çok haklısın.
Çingene diye bir ırk yok ki.
Öyle bir ırk yok.
Bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz? çingene diye bir ırk yok.
Cayil cayil konuşup sinirlerimizi bozmayın .s .s

Geri