Kapanmayan kapıyı kendi haline bırakmak

Konu sahibi son olarak 1004 gün önce görüldü
bilakis yaşlandıkça nazlanan ve mahmurlaşan insanlar gibi kapılar da eskidikçe kapanmaya direnir hale geliyor.

belki yediyüz doksan belki de onbeş defa başımıza gelmiş ve gelecek olan durum.
oda kapılarında daha sık görülür.

evdeki misafirlerden hızlıca kaçıp bir odaya sığınmak istediğimiz de göklerden gelen bir karar vardırrr! kaderin üstünde bir kader vardırcasına kapanmayıp, o malum işi yaptığımız adamın, karısına yakalandığımız anda ki endişe dolu hissi yaşatır.

bazen de salaş bir günün akşamı komşumuzun verdiği yeni tarif üzere tonik eklediğimiz viskimizi yudumlarken odamıza çekilmek istemişizdir. yine birkaç el itimi ile deneyip son olarak geri tekme yordamıyla girişimde bulunduğumuz narsist kapımız yine kapanmadığın da amann deyip başı boş bıraktığımız olur.

işte o anlar paha biçilemez ferahlık vermeleriyle bilinir. istesem seni kapatabilirim ama lüzum görmüyorumculuk, yani bir harakiri mesafesindeyim her an geri dönebilirimcilik ve gücü elde tutmacılık
ile bizi doyuma ulaştırır.

yine de cefakâr ve fedakârlardır.
herkese karşı ayıbımızı örter mahremiyet sağlarlar. kapıları sevin, sıvazlayın.

bkz. cennetin birçok kapısı
bkz. kapısız ev memesiz erkeğe benzer

Sakalimdaki beyazlar insanlardan daha cok canimi sıkıyor. Su an icin tek sorun bu dostum.

Sakalimdaki beyazlar insanlardan daha cok canimi sıkıyor. Su an icin tek sorun bu dostum.

"her sakal muhakkak bir gün beyazlayacaktır"
sözünü berber kapılarına yazsalar hazırlıklı olurdun. sıkma canını yalağuz değilsin.

kapanmaz kapıyım
gece gündüz açığım
gıcırdaya gıcırdaya
geçti yıllarım

adlı, Cengiz Kurtî şarkıda da dediği gibi, açık kapıları kapatınız, ben kapalı kapılar ardında iş çevirmeyi çok severim, açık kapılı bir olguda hiçbir iş çeviremem, iki elimle bir kadehi bile doğrultamam doğrusu.

ya şu kapıyı yağlayın yağlayın, menteşenin sesinden gına geldi öf.

Kapi cok devasa bir sembol ya.

Kapıyı tutup menteşe yuvasından çıkarasın gelir.

Mike Tyson mu olalım.dd

Sandalye koltuk masa neyin dayarim.
Kapisi kapanmamis bi yerde uyuyamam

Menteşeleri yağlayın.

azıcık aralasan ballı kalbini
oradan süzülür girerim içeri

Kapanmasi gerekiyorsa kendi haline birakmamak lazim

Kapanmaz yarayımm
Gece gündüz kanarıım

Geri