Kapanmak isteyen vatan hainidir

Konu sahibi son olarak 799 gün önce görüldü
Neyse ki bu kapanmak başka kapanmak, Twitter'da gündem olmuş. Ben açık seviyorum.

Herkes istediğini yapar. Kimse karışamaz.

kapanmayalım lütfen ben kafede oturmayı çok seviyorum. çünkü yaşadığım yerde kafe yok. :(

Telefon alanin vatan haini ilan edildigi bir ulkede buna da vatan haini demek tabii ki yerli yerinde bir eylemdir. Su icen, ekmek alan, gezmeye giden falanda vatan hainidir ayrica.

Boşuna demiyorum kapanmak cahil işidir diye. Ben hep kızlarımızın, kadınlarımızın kapatılmasına karşı geldim.
Vatanperverler açık gezer.

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla
Siri vatan hainliğine devam ediyor HÂLAAA

Kapanma seçeneği bize uygun değil zaten ve son deneme de başarılı olunamayacağını göstermişti.
Aşı olanların suçu nedir ayrıca? Üç / dört doz aşıyı boşuna mı oldular?

Kapanabilir acikkende disari cikmaktan nefret ederim. Biraksalar sonsuza dek evde durabilirim.
Ayrıca böyle bir düşünceden ötürü vatan haini cümlesi kullanan biri olsa ya da bana bizzat yöneltse o adamın ağzına ayakkabımı sokarım. Yiyorsa ağzın doluyken tekrar söylermisin lütfen derim. Önüne gelene pervasızca vatan haini diyen dayıları darp etmekten haz alırım.
Konu sahibinin elçi olduğunu varsayıp kendisine her hangibir mesaj yazmadan konudan ayrılıyorum. He eğer tam tersi ise alıntılayıp cevap vermeni rica ediyorun yiğidim.

Son düzenleme:
Kapanma seçeneği bize uygun değil zaten ve son deneme de başarılı olunamayacağını göstermişti.
Aşı olanların suçu nedir ayrıca? Üç / dört doz aşıyı boşuna mı oldular?
Ne kapanmasi Allah askina ya? Oyle kapanma mi olur? Kac kisi calisti kapanma varken sozde kapanma yani. Kapanma dedigin olay herkes icin gecerli. Devlet her turlu odenegi de yapmak zorunda. Aksine iban verildi durumu iyi olan bagis yapsin diye. Yahu troll ulkeyiz.

Evet kardes kapanma istiyorum. Sokaga cikma yasagi gelir İnsallah. Aylarca otururum ben hic problem degil. Odenek, destek vs de istemem. Keske olsa keske. Vatan hainliymis. Hele mantiga bak ya. :) Pandemiyi yonetemediler diye kapanmaya destek verenleri vatan hainligi ile suclayacaklar. Eee ne bekliyorsunuz?

@Bahtiyar kapanmanın işe yaraması için hızlı aşılama gerekiyor ancak şu an aşı olmak istemeyenler var ve kapanmanın manası da yok ayrıca hastaneler şayet dolup taşarsa mecburen iki haftalık bir kapanma gelebilir ancak ona da pek ihtimal vermiyorum çünkü aşılı olup da hastanelik olan kişi sayısı oldukça az.

Geri