Kapalıysan Namuslu Açıksan Namusmuşun Hodri Meydan ßuyrun ?

Konu sahibi son olarak 5286 gün önce görüldü
konunun amacı tartışmak zaten bu yuzden boşa tüketilen birşey yok dediğin gibi herkoyun kendın bacağından asılır kımse 4 4 luk deıldır ama ınsanın dışına gore yorum yabmak adıl deılll bence (:

Tmm bak bi yerde kesişiyo fikirlerimiz. dış görünüşe göre yorum yapmak adil değil.. ki açık olup bi okadarda hoş giyinen gayet güzel olan ve gerçekten oturup kalkmasını bilen düzgün insanlar varken.. mini etekler askılılar vs. de gerçekten abartı olmuyo mu? (= modernliği giyim olarak düşünmeyin. fikir olarak modern olmamız gerekmez mi =) neyse ya uzatmıycam daha :)

Bu şekilde düşünebilen beyinciklere acıyorum. Namus kavramı başörtüyle alakalı mı ki ? Kişi inancı gereği türbanlıdır ve saygı duyulması gerekir. Başı açık diye kimse namussuz değildir. Böyle düşünenlere cevap vermek onlara prim vermekten öteye gitmez!

Resmen yorumu okuyunca sinirlerim Bozuldu.
Nasıl bir beyin yükmüdür arkadaş.
Parayla ,İmanın kimde Olduğu Bilinmez.
Ben ne kapalılar gördüm orda burda erkeklerle gezip tozan..
Ha bize mi düştü yadırgamak?
Hayır..
Kimin günahlarını alıyosunuz arkadaşım.Nasıl bir beyin gerizekalılığınız var sizin.
Açık,kapalı..
Bunlar İnsanın kendi kişisel sorunları.
Kapalıda hayatını yaşar acıkta.
Yok kapalılar yapmaz yok etmez.Acıklar eder cezalarınıda bulur.
Oh ne ala memleket ahalisi.
İdam ediceksin böylelerini.
Böyleleri yüzünden gelişmiyo Bu Ülke.
Böyleleri yüzünden Bir çok insan sürünüyo.
Sen bu düşünceyi yapabiliyosun ey adam senin ozaman cennette yatacak yerin yok.
Dinden bahsediyo mal küpçüğü ya.
Dinime Küfüfr eden Müslüman Olsa bari..
Tam adamlık söz.
Asın böylelerini.

İskoçyada erkekler etek giyiyor diye i*ne oluyor mu ? ...

:) Kıyafetlere çok takılıyoruz.

İskoçyada erkekler etek giyiyor diye i*ne oluyor mu ? ...

:) Kıyafetlere çok takılıyoruz.

Çok yanlış bi düşünce, ne namusluyum diye geçinenler gördük ;) Bunun kapalılıkla açıklıkla alakası yok namus duygusu insanın içindedir. Herkes namusluyum der ama hiçbiri namusunu korumaz. Bunun baş örtüsüyle alakası yok.

insanların "saçı" açıkmış kapalıymış size ne bize ne kime NE!!!

sen bireysel tercihinde kafanın içindekine göre davranırsın olur biter başkalarına ahkam kesmek sana bana mı düşmüş ki böyle şeyler yazıyorlar anlamıyorum

dinin emirleri açık ve net uymakta sana kalmış uymamakta, seçerek uymakta bir seçenek, tümden uymamakta...

bu arada şu dudak meselesi arada kaynıyor gibi dudağına dudak değmemiş insanın cidden az ve nadide olduğunu düşünüyorum gerçekten açıkçası ben böyle birisi değilim o yüzdende asla böyle şeyler peşinde koşmadım neyse nasibimize düşen onu görürüz zaten ötesi yalan

evet namusu iki bacak arasında aradığında öyledir. ve iki bacağın arasında taşınılan şey çabuk kaybedilir.

Affiniza sığınarak soyluyorum ve herkesi katmiyorum içine ama ne kapalilar bilirim duyduğumda dilimi uçuklatan. Namus kalptedir. Başımizi kapatmiyoruz diye namussuz mu olacağız? Oldu canım başka?

Bi söz var her şeyi açıklıyor o:
"Ruhun fahise olduktan sonra bedenin bakire olmuş ne çıkar?"

Böyle bir söze ben cevap yazmaya bile gerek duymam aslında.
Saçmalık tam anlamıyla böyle düşünen insanlar hala da varsa onların beyinleri örümcek ağı ile kaplanmış diye düşünürüm.

Evet söyleyin açıksanız namusmuşun? Kapalıyken namus musunuz peki? :nopsrn: Sıcak humus olsa da pideyi bandıra bandıra yesek. :papatya:​

Geri