Kapalıysan Namuslu Açıksan Namusmuşun Hodri Meydan ßuyrun ?

Konu sahibi son olarak 5287 gün önce görüldü
Böyle bi konunun açılması bile sacmalık kilit lütfen
hanımlara saygısızlık bu

Çok güzel cvplar gördüm bazı erkek arkadaşlarımdan bunu güzel bi kaç atasözüylede pekiştirmişler :). konuyu başörtüsünden ayırıp düşünsek bide??.. ey kısa kısa etekler, bikiniler, içinizi belli eden hertürlü şeyleri giyen hanımlar.. size bişey demem. tartışmam bile :) insanlar namaz kılar oruç tutar bunlar farzdır. yaptığımız yanlış şeylerse günahtır. hepimiz önce yapmamız gerekipte yapmadığımz şeylerden sorguya çekileceğiz. dinimizde örtünmekte farzdır :) bu bilgilendirmeydi. kimin nasıl giyindiği kimseyi ilgilendirmez diyenleride görüyorum. her insan etrafındaki 40 haneden sorumlu tutulacaktır. hani diyosunuz ya somaliye yarım diye. taa somaliye yardım yaparken iyide.. karşınızda saçma sapan giyinen birine iki kelime etseniz sanane be cevabıyla karşılaşırız. o yüzden artk gerçekten neyden nasıl sorumlu olup kime nasıl doğru yol gösterilir bilmiyorum. herkes ayrı bi cumhuriyet olmuştur günümüzde.ben bütün bunları söylerkende dinime kfreden müslüman olsa demekte de haklısınız kii bende "En Az" sizin kadar günahkarım :)

sen olayı kawramamışın bence arkadasım burda mewsu kapanmak yada acıklığın gunahı deıll mewzu kapalalıları namuslu acıkların namussuz olarak gosterılmesı he eğer bunu sawunuor dusuncede ısen bunu ellı et bıze

Böyle bi konunun açılması bile sacmalık kilit lütfen
hanımlara saygısızlık bu

destına?? hanımnları sawunmak ıcın boyle bır konu actık zaten... konunun oldu yere bak bırde istersen tartışma dıyor ...
bıde açan kısıye bak co admın yazıyor saygısızlık yabmıcak kadar yerımı ve kuralları bılırım ok....

İnsanları Giyinişlerine Göre , Ayırmanın ne Kadar saçma bir düşünce.. Olduğunu hep Söylemişimdir. Yüce Yaradan bilir Kimin Ne olduğu..

Arkadaşlar, konuyu ikili tartişma aşamasına getirmeyiniz, Acılan konunun hickimseye hakaret oldugu felan yoktur Günümüz Türkiyesinde, olan konulardan acılmıştır.

Söz konusu konuda yapılan yorum Bayanların artık geri zihniyetle, değersiz bir parçaymış gibi gören düşüncesiz insanlara, bizzat birşeyleri izah etme amacındadır.
Herkes fikirlerini, seviye sınırları içerisinde bildirebilir. Hic bir şekilde hakaret etme hakkı yoktur bunu burada bildireyim.

Tartışma Konusu Saptırılmamalı Arkadaşlar..
Konuyu ikili polemiğe cevirmeyin .TşkLer.

sız mesajını sılmısınız ama gereklı cewap şahsa werılmıstır ıkıncı uyarım cok farklı olur herkes haddını bilsin....

Kapanın herkes namuslu olsun olay bitsin.Tartışmaya bile gerek yok.

evet çok iyiyim ne bu yaaa kapalılar nasumlu açıklaz namussuz her zaman bunun tartışması ne gerek varki bütün başı açık olanlar kapansın olayda kapansın hem kimsede namussuz diyemez artık.daha kolay değilmi ?

geri kafalılklara göz yumun dıosun bumu yanı ... walla ben gelemıorum böle alangırlı şelere beyıncıklerıne sok..sım war ...

kolay gelsin derim o zaman sana çünkü bu konuda yapılan tüm tartışmalar zaten boşa çıktı çünkü bakış açıları çok farklı bir insanın beynine çoçukluğundan bu yana böyle şeyleri aşılarsan artık geriye döndüremessin düşüncesini değiştiremessin.Başı açıklar onun için her zaman günahkar olarak kalıcak.ve her türlü muameleye tutulmaları onlar için müstahak düşüncesi asla değişmeyecek.

yaa bu dusunce olan ınsanlar neden acık ınsanlarla dolanır bakar pekı onuda kawrayamadım hayır kendılerımı cokmu namuslu yada hıcmı gunah ıslemıyorlar aman neyse salla

Kim Ne derse Desin. Kapalısıda, Acığıda Kendini Bildikten Sonra Kimin Ne Dediği Çok Mu önemli?

sen olayı kawramamışın bence arkadasım burda mewsu kapanmak yada acıklığın gunahı deıll mewzu kapalalıları namuslu acıkların namussuz olarak gosterılmesı he eğer bunu sawunuor dusuncede ısen bunu ellı et bıze

Saçmalama Tabiki öyle bi düşünceyi savunmuyorum. ama açık olan insanların böyle işin içinden sıyrılmalarıda normal değil ;). dış devletlerin politikasıdır asimile ederek yok etmek. bizde asimile oluyoruz sizin modern batılılaşma yandaşlığınızla. bu kılık kıyafetten başlıyo. yarın bekaretlerinde bi önemi kalmayacak. geri kafalı olmayın diyeceksiniz ;). namus meselesine gelince.. Kimse kimsenin içini bilemez o yüzden kimse hakkında görmediysem kötü bişey diyemem. bence konuyu gayet iyi kavradım sen eksik kavramış olabilirsin. ztn insanlarımız olacakların sonuçlarının nereye gittiğini bilmediği için böyle oluyo herşey. geniş düşün tek bi boyutta bakma ;)

Ve yine belirtiyorumki.. "en az" sizin kadar bende günahkarım. o yüzden ne kapanın nede açılın bu beni ilgilendirmediği gibi kimseyide ilgilendirmez diye düşünüyorum.

konunun amacı tartışmak zaten bu yuzden boşa tüketilen birşey yok dediğin gibi herkoyun kendın bacağından asılır kımse 4 4 luk deıldır ama ınsanın dışına gore yorum yabmak adıl deılll bence (:

Geri