Kapalıysan Namuslu Açıksan Namusmuşun Hodri Meydan ßuyrun ?

Konu sahibi son olarak 5286 gün önce görüldü
Emre Uçar
bir kızın en güzel çeyizi ÖPÜLMEMİŞ DUDAKLARIDIR...

• [*]

• [*]

Emre Uçar doğru söylüyorsun abi ama bazı istisnalar vardır belki bizim bilmediğimiz.D

[*]Funda Çetin valla doğru bu devirde sütten çıkma ak kaşık bi kız yok imkansız yani

[*]Yalçın Ecim Allah cümlemize hayırlı insanlar nasip etsin

[*]Funda Çetin aminnn aminn

[*]Yunus Sinemen Hah... : )

Etkin Modu! : )

[*]Merve Şenay bence genelleme yapmamak lazım.herkes aynı değil ;)
      [*]Zafiye Arslan böyle düşünürsünüz ama tum kızları kırletenlerde sızın cınsınız temız ıstıosanız temız bırakın derım =)

[*]

[*]Yunus Sinemen Ben sana temiz kızlar gösterebilirim Zafiye Arslan... Ama onlar o temizliği edeplerine borçlular. Çünkü süper mini eteği giyip, dışarıda erkekleri teşir etmiyorlar... Yapa bikinileri giyip denize çırıl çıplak girmiyorlar... Onlar o temizlik...lerini Allah'a olan korkularına borçlular. Çünkü; inandıkları gibi değil, Allah'tan korktukları gibi yaşıyorlar... Kızı kız yapan, geçmişi ve sınırlarıdır! Eğer sınır tanımazsa bir kız, *mına bile koyarlar! Ki emin ol; hak ettiğini bulmuş olur...

[*]Zafiye Arslan temızı arayorsanız temız olacaksınız...temızlıği tanımı uzun etek başartü anlayışı değildir asadece kapalı ınsanların allaha ınancı yoktur elhamdurullah acığım ama allaha ınancım sonsuzdur namazımıda kılarım ıbadetımıde yabarım ....İnsanın ...ıcınden gelıcek temızlık bırseylere bağlamıcaksın temızlığı yok sunu yaban ınsan temız yok bunu yapan kotu deıll ..orda bır argo kullanmısın yakıştıramadım size yunus sinemen madem cok ınançlısınız sınır tanımayanların cezasınıda sız deıl yuce allah werır sız gidp ...*mına koayarak weremezsınız adaletı kendınız sağlayamzsınız

[*]Merve Şenay EMRECİM SEN EN İYİSİ BU YAZIYI KALDIR.BİZ YALÇININ TEMENNİSİNE AMİN DİYİP GEÇELİM ...

[*]Ahmet Atmaca ne alaka şimdi hem saçın açık hem ibadet yapıyosun bu şekilde yaptığın ibadetin kubul olduunumu sanıyosun ?

[*]Merve Şenay arkadaşları kabul olup olmadığını ALLAH'tan başka kimse bilemez,bu konularla ilgili hüküm vermeyin bence ... yaklaşık bir saat önce ·

[*]Zafiye Arslan ahmet atmaca sacı acık olanlar allaha ınanmıyormu gorusun bu kadar kıtmı? en azından neden namaz kılmadın dıe sorulmaz neden kafan acık dıe sorguya cekılırım neyın nasıl oldunu merwenın dedı gıbı sen bılmezsın git bıraz oku bence

[*]

Böyleleriyle tartışmaya bile girilmez (: Düşünce eksikliği, geriliği..

birilerının haddını bıldırmesı lazım öpretmek gorweımız sınırleırmı bozdu safkanlar

İyi de beyinleri gelişmeye açık değil ki öğretelim bir şeyler.. Bu tür sözleri sarf eden insanın beyni offline demektir (((:

çocukların beyin gelişme antramanı sanırım bunlar

Herkes haddini bilcek !Kapali da açik da ,kapali olmus açik olmus hiç farketmez edebi ile otutup kalkiyorsa hiç bi problem yok. En önemlisi Allah korkusu varsa içinde zaten sinirlarini bilir,he söle de bişe var ikiside sinirlarini bilirse tabiğ ki kapali olan açik olana göre bi adim öndedir.. bu bayan içindi. Erkek de bir bayana laf sölüyosa ilk önce aynaya bakacak ,kendiyle bi hesaplaşsin ki ,öldükten sonra ki hesap ağir olacaktir bununda bilince olsun !

yanı hayır herkesın ıyısı war kotusu war kapalı olanlar gunahtan yoksun ınsanlarmı hayır başartunun altına saklanıp ne haltlar yıyenler oluyor he başartuyu doru kullananlara boynum kıldan ınce yanlış anlaşılmasın ama herkesın içindekı ımanı Allah bilir ..

Gerçekten SaçmaLık Bütün oLay KaLpte Biter Açık Veya KapaLı oLmakta DeğiL.. Ne KapaLıLar Var Fingirdeyen.. Zaten aÇık Ve KapaLı Diye Ayırmak CahiLLik Kim Ne Yaparsa Kendine Yapar..

Tabiğ ki öle başörtüyü malzeme olarak kullananda var fakat ,bunlarin gözümdeki değeri kötü die tabir edilen açiktan daha kötü bundan emin olunsun .Ne kapalilar onlari gördükçe şükrediyorum açiklara .. önemli olan kalp güzelliği dişa yansiyosa odur işte güzellik . eğer için fesatsa istediğin kadar kapan ne fayda.

Namus insanLarın bas örtüLerinde oLamaz. Bu sekiLde düşünenLer at gözLükLerini çıkartıp baksınLar etrafLarına sonra namus açıklaması yapıp açık kapaLı ayrımı yapsınLar. İnsanda konusmak için önce beyin Lazım diL dgL. Beyinsiz iste. Neyse agzımı bozmak istemyorum.

Yunus Sinemen Ben sana temiz kızlar gösterebilirim Zafiye Arslan... Ama onlar o temizliği edeplerine borçlular. Çünkü süper mini eteği giyip, dışarıda erkekleri teşir etmiyorlar... Yapa bikinileri giyip denize çırıl çıplak girmiyorlar... Onlar o temizlik...lerini Allah'a olan korkularına borçlular. Çünkü; inandıkları gibi değil, Allah'tan korktukları gibi yaşıyorlar... Kızı kız yapan, geçmişi ve sınırlarıdır!
Bu cümlelerin hepsine katılıyorum. Herşeyin bi sınırı ve adabı vardır ve sende o sınır adapta yasadıgın gibi yaşarsın hayatını.

Ahmet Atmaca ne alaka şimdi hem saçın açık hem ibadet yapıyosun bu şekilde yaptığın ibadetin kubul olduunumu sanıyosun ?
Saçmalıgın daniskası.Sana mı kalmıs neyin kabul olup neyin kabul olmadıgı.
Çok kız tanıyorum dışı açık içi temiz.Çokta kız tanıyorum dışı kapalı içi pislikle dolu. :)

Hersey kapalılık veya acıklık değil.Ama süper miniyle gezmekte bana anormal kardesim.
Namaz kılıp ibadet yapıyosan onuda giymezsin.Ama saçın acık senin ibadetin kabul olmaz yok gözüme baktın su olmaz bu olmaz saçma tek yaratan ALLAH bilir :)

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki süper bi tartışma :D:D

Arkadaşlar Ne acı ki günümüzde avamca tabiriyle:
'sağlam kız, yada erkek' bulmak çok çok zor =)
¯¯¯¯¯¯

Fakat şöyle bi felsefi örnekleme yapmak istiyorum:'Tencere yuvarlanır kapağını bulur'
iyi forumlar..

Ama saçın acık senin ibadetin kabul olmaz yok gözüme baktın su olmaz bu olmaz saçma tek yaratan ALLAH bilir :)

Şitt La Teneke tövbe de çabuk xD
Örtünmenin Allah'ın emri olduğunu bilmezmisin sen. =)
Allah'ın koyduğu bir kurala karşı kural koymak bi yana yorum yapmak (şöyle olsa daha iyi olmazmıydı demek) bile küfürdür şirktir..

Elbetteki bizde biliyoruz İnsanLığın bez parçasında değil kalpte oLduğunu..
ama bu örtünmeme hakkı doğurmaz.
Lanet ediyorum başörtüsü takıp da ..... yapanlara :D:D

Saygılar sevgiler ))

Yoksa siz kitabın bir kısmına inanıp bir kısmını inkâr mı ediyorsunuz ? (Bakara Sure'si 85. Ayet.)

Geri