Kapalı Bilgisayarda Telefon Şarj Edilir mi?

Konu sahibi son olarak 2874 gün önce görüldü
kapalı bilgisayardan telefon nasıl şarj edilir?
üzerinde yıldırım işareti olan portta bilgisayar kapalı da olsa elektrik vardır, tam dolu bir laptopla telefon modelinize göre yaklaşık 2 kere şarj edebilirsiniz
öğrenin bunları hayat kurtarır

bilenleri tenzih ederim

2 laptobun 2 sinin de pillerini çöpe attım. hee bu arada kuru bi teşekkür yazmadan çıkmayalım.

Dün gece keşke şu pc kapalıykende şarj etse diyordum ki meğersem ediyormuş. :s

şarj aletimi unuttuğum için 2 hafta boyunca laptoptan şarj etmek zorunda kalmıştım, o zamanlar bilmiyordum ben de bunu bilsem uyurken laptopun sesini çekmek zorunda kalmazdım

asusta usb charger plus programıyla bu iş yapılabiliyormuş ama benim bilgisayarda çalışmadı kendisi bi ara uğraşmıştm baya.

asusta usb charger plus programıyla bu iş yapılabiliyormuş ama benim bilgisayarda çalışmadı kendisi bi ara uğraşmıştm baya.

o asusun hızlı şarj olayı başka bişey
laptopunda yıldırım işareti olan port varsa kapalıyken bi dene şarj etmeyi olacaktır muhtemelen

o asusun hızlı şarj olayı başka bişey
laptopunda yıldırım işareti olan port varsa kapalıyken bi dene şarj etmeyi olacaktır muhtemelen

yeak yıldırım işaretli port yok zaten ben de ama dediğim programla usb girişlerinden biri aktif edilebiliyormuştu. ben beceremedim ya da program bozuk cıktı bilmiyorm. ugrasmadım sonra da

yeak yıldırım işaretli port yok zaten ben de ama dediğim programla usb girişlerinden biri aktif edilebiliyormuştu. ben beceremedim ya da program bozuk cıktı bilmiyorm. ugrasmadım sonra da

anakart desteklemiyorsa yazılımla olacak iş gibi değil, biosta falan bi ayar vardır belki

Benim bilgisayarda olmuyor,zaten bir ultrabook almayı düşünüyorum.Konu için teşekkürler

Gigabyte anakartların çoğunda kapalıyken şarj etme özelliği var. Ama açıkken bağladığınız zaman kapalıyken bağladığınızdan daha fazla akım gidiyor, daha çabuk şarj oluyor.

Şarj bozulsa ve ya bir yerde unutacak olsak artık korkmamıza gerek yok gece pc'de şarj ederiz :p
Bu değerli bilgi için teşekkür ederim. :cici:

Geri