Kapadokya'dan Kareler

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiyeden Kareler
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
13892379_1059301410806305_1449706782333491895_n.jpg

Bu da bizim objektifimizdendir.

Bu sene Kayseri'ye geldik, ama Nevşehir'e uğramak nasipte yokmuş...

Başka bir vuslata inşallah...

317707_1986780480778_1586358297_n.jpg

En kısa zamanda dileğiniz gercekleşir inş :)

Aslında bakma tembellik ten gelemiyoruz. 3 ay önceden al bileti 120-150 tl gidiş dönüş. Kayseri de in, kirala bir araba üç gün cuma,c.tesi pazar. Gez gel... Bu kadar basit. Neyse sen bizden selam söyle oralara özlem abla.

Özlem merhaba, umarım alınmamışsındır, takılıyorum sadece sana (:

Teyzelerim Nevşehir'de. Fırsat buldukça da gider gezerim oraları. Kapadokya'nın otantik otellerini Ürgüp Kalesi'nin çayını unutamam. Bölgeyi Nevşehir görünce takılayım dedim. Alınma sakın (:

Özlem merhaba, umarım alınmamışsındır, takılıyorum sadece sana (:

Teyzelerim Nevşehir'de. Fırsat buldukça da gider gezerim oraları. Kapadokya'nın otantik otellerini Ürgüp Kalesi'nin çayını unutamam. Bölgeyi Nevşehir görünce takılayım dedim. Alınma sakın (:
Merabalar efendim. yok yok alınmadım :) Ürgüp Kalesi dediniz temenni tepesi olsa gerek:) Çayı yanında kahveside sahanedir :)

Merabalar efendim. yok yok alınmadım :) Ürgüp Kalesi dediniz temenni tepesi olsa gerek:) Çayı yanında kahveside sahanedir :)

Evet temenni tepesi. Oraya Ürgüp Kalesi'de diyorlar ama sanırım.

Yok evet o bambaşka bir yermiş. Ürgüpte temenni tepesi. Ben orda çay içmiştim. Bide Uçhisar kalesi varmış. Ben orayla karıştırdım herhalde. O bambaşka bir hikaye

Geri