O galiba ben tanımıyorum da bugün bi röportaj vermiş ordan aldım senin için : pBu sibel abla mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O galiba ben tanımıyorum da bugün bi röportaj vermiş ordan aldım senin için : pBu sibel abla mı?
Yaşlanmış kadın. Çok güzel bir evi vardı mustafapaşa kasabasında ve oyuncak müzesi vardı. Bizi 2008 de öğlen yemeğine misafir etmişti. Ben askerim, abim ve çok iyi bir arkadaşım gelmişti beni ziyarete. Onlarda çok beğenmişti ÜrgüpüO galiba ben tanımıyorum da bugün bi röportaj vermiş ordan aldım senin için : p
Hala duruyor müzesi çokta ilgi görüyor. İnşallah en kısa zamanda gıdecem bende bi türlü denk getiremedim.Yaşlanmış kadın. Çok güzel bir evi vardı mustafapaşa kasabasında ve oyuncak müzesi vardı. Bizi 2008 de öğlen yemeğine misafir etmişti. Ben askerim, abim ve çok iyi bir arkadaşım gelmişti beni ziyarete. Onlarda çok beğenmişti Ürgüpü
Hafta içi sakin zamanda gidersen çay ikram eder...Hala duruyor müzesi çokta ilgi görüyor. İnşallah en kısa zamanda gıdecem bende bi türlü denk getiremedim.