Kapadokya Balon Fiyatları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Kapadokya Balon Turu Fiyatları

2022 sezonu için Kapadokya Balon Turu fiyatı;

• Mart ayında kişi başı 140-190 Euro,
  • 01 Nisan – 31 Ağustos tarihleri arasında kişi başı 170-200 Euro,
  • Eylül ve Ekim aylarında ise kişi başı 190-240 Euro arasında.
Verilen hizmet kalitesi ve talep yoğunluğuna göre rakamlar ay ay değişkenlik gösterebiliyor. Biraz pahalı ancak almaya değer.

Fiyat içerisinde özel araçlar ile otelinizden alma ve tur bitiminde otelinize bırakma, uçuş öncesi kahvaltılık atıştırmalıklar, yaklaşık 1 saatlik balon turu, tur sonrası şampanya/alkolsüz içecek ile kutlama, hatıra olarak size özel uçuş sertifikası ve sigorta dahil oluyor.

Balon turu dünyanın her yerinde pahalı bir tur. Arkasında büyük bir ekip çalışması, balon ekipmanı, bakım giderleri gibi çok sayıda maliyet olduğundan dolayı bu fiyatlarda oluyor.

Balon turu hem zevkli hem de ürkütücü olabiliyor ancak yine de mutlaka denenmelidir.

Bence balondan daha zevkli .p fiyati da uygun balona gore. 1 saat hava sıkılırım hem....
Balon bana daha güvenli geliyor ancak ikisi de çok zevkli sonuçta... Yükseklik korkusu olanlar hiç denemesin çünkü ben de bir ara öyle bir sorun yaşadım, sonra aştım neyse ki.

• Beğen
Tepkiler: W
Ülkemizden sadece turistler faydalanıyor.
Zamanında yamaç paraşütü yaptığım için şanslıyım

turistleri geç de gurbetçiler 250 euroyu türkiyedeki devre mülklerinin 1 aylık taksidine veriyo..... 1 saatlik balona verirler mi...... sezen haklı.......

100.000 euro imis bu balonlar, gunde 25 kisi ucursa 6 bin euro mis gibi para........

Fiyatlar güzel, bir emekli eşi ile tatile gitse bir aylık maaşı sadece bir balona gidecek. Yani bir iki saatte tatili bitirip aç karnına otostop yaparak ancak memleketine geri döner. Türkiye"de yaşam Avrupa'ya göre ucuz diyen angutlar buraya gelsin.

Geri