kaostan uzak durmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Başaramıyorum.
Başarmayı istemiyorum ya da.

Ülke kaosundan uzak durmak mümkün değil gerçekten. Apolitik olmak çok zor artık. Ama sosyal yaşamda kaostan uzak kalmayı tercih ediyorum, bana iyi gelmiyor. Hele içinde bulunduğum bu süreçte, herkes birbirini yiyebilir, umrum değil:d kadın doğumcumun tavsiyesiydi, tutuyorum:d

Ömrü boyunca yerinden kıpırdamadığı halde ot bile kaosa karışıyor.

Neyyyyseeee...: ))))))))

Sağlığınızı düşünüyor ve mutluluğunuzun gereksiz yere bozulmasını istemiyorsanız tabii ki uzak duracaksınız çünkü ortada bir sorun varsa önemli olan onu akılcı yollarla çözmektir ve kavga, nefret söylemleri ile hiçbir yere varılamaz. Kaos içine çekmeye çalışanlar da problem çözme yeteneği olmayan kişilerdir, bir şekilde ortalığı karıştırıp üstünlük taslama çabasına girerler.

Hep duruyorum ama finalde niyeyse illa ki önüme düşüyor.

Hayat felsefem..d
Kimsenin ne yaptığı ne ettiği beni ırgalamıyor, düşünmüyorum bile..(Üzüntüleri ve seviçleri dışında). İster burada ister dışardaki hayatımda ben önüme yoluma bakarım..Kafamı onun başı onun sonu diye yiyeceğime güzelliklerle doldurmayı severim.d

2025te kalması gereken kişileri o senede bıraktım... bir günde gençleştim resmen bu kadar mı fark eder...

Gereksiz tartışmaların, gürültünün ve karmaşanın insanı yorduğunu düşünüyorum. Sakinlik ve sessizlik ise zihnimi toparlamama, düşüncelerimi netleştirmeme yardımcı oluyor. Bu nedenle Kaostan uzak durmayı tercih ediyorum. Daha çok faydalı bilgi paylaşılan, yapıcı ve huzurlu sohbetlerin içinde olmayı önemsiyorum. Az ama anlamlı olanın, çok ama yorucu olandan daha değerli olduğuna inanıyorum... Zira zihinlerimiz yeterince yorgun değil mi?

Kaosu ne ile iliskilendirdiginizi hic bir zaman anlamayacagim sanirim.
Kaos karmasa demek ama gotelek bir uyenin insanlara gotluk yapmasi ile nasil bir iliskisi var anlamiyorum.

ipini koparan karma diyor
zirvede olmak zor yeğen

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri