Kansızlık

Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
Sürekli halsizlik hali,üşüme vs gibi sorunlara sebebiyet veren sağlık sorunu.
-Genelde kadınlar da ve zayıf insanlarda sıklıkla görulur.

Tıp dilinde Anemi.

Bol bol kırmızı et ve sakatat tüketmesi gereken hastalardır.

Defalarca kan iğnesi verilir ama alınmadan eve gelinir =) kendimden biliyorum

Anemi diyoruz. El , ayak usumesi yetmezmis gibi burnunuz da usur. Doktor kahverengi ya da kirmizi kan haplari verir fakat bunlar mideyi rahatsiz eder ustune bir de migde ilaci alirsiniz pesinden cilt sorunlari yasarsiniz. Bi sure icersiniz biraksiniz tekrar doktora gidersiniz doktor hastaneye sevk eder kan verilir. Sonra sil bastan devam eder. Velhasil kelam bunun kurtulusu yok gibi birsey. Ben kurtulamadim kurtulan varsa beri gelsin .P

Lanet üşümeler, cilt solukluğu, halsizlik ve yorgunluk. İlerlemiş durumlarda dengesizlik ve kalp çarpıntısı yapar, zira vücutun kana ihtiyacı vardır ve kalp kan pompalamak adına efor sarfeder.
İlaçlar kullanılır bitene kadar sonra bi yıl sora tekrar patlak verir kansızlık.
Altında yatan neden araştırılmalıdır.

Bende çekiyorum bundan.

Ruhuna yüreğine beynine kan gitmeyenler var bir de ..Onların durumu en fenası .. Bunların kodaman olanlarına vampir denir ve milletin kanını içerek beslenirler ..

Bende kurtulamadım Nilü bu illeten o verilen ilaçlarda dediğin gibi hiç bir halta yaramıyor,acıktırmaktan başka sonrası kilo alıyorum ama kan hala yok..
Sıkıntısı gerçekten bazen bünyemi zorluyor.

b12 sorunu da olabilir hemen anemi den bağlamayın olayı bi kan sayımı ve vitamin testlerinizi yaptırın.

Anemi.. Birden fazla çeşidi vardır.. Sadece demir eksikliğine bağlı anemiyi dalak, ciğer vb kan yapıcı yiyeceklerle tedavi edebilirsiniz.. Geri kalanlar tıbbi müdahale gerektirir, bir kısmının tedavisi yoktur..

Mecazi olarak vicdansız, acımasız, duygusuz, korkaklık anlamına gelen kelime.

- Forumda çokça rastlayabilirsiniz.

Doktor değerlerime bakınca nasıl yaşıyorsun sen demişti en son.Anemi şeklinde var bende maalesef.
Kan değerlerimi son beş yılda toparlayamıyorum ilaçlarda fayda etmiyor.

Spiritus Sanctis sahibi bir insanim.
Hamd olsun.
Hastaliklarin cogu ruhta basliyor sonra saldim cayira mevlam gayira yapmayin.

Geri