Kanka ile sevgili olmak

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ahahaha. Acayip gülesim geldi. Vakti zamanında bir arkadaşımız vardı halen var gerçi. Kendini delikanlıyım diye tanıtıp kankasıyla aşk meşk işlerindeydi. Hemde aylar öncesinde yenge diyordu hatuna. Böyle karakter yoksunu biri işte.

Olabilir neden olmasın...
Kankanın sevgilisine göz koymuyorsun ya sonuçta... Her şeyini bildiğin kusurlarıyla kabul ettiğin bi birliktelik olur bence gayet sağlıklı.

Hayat öngörülemez. Her durum başınıza gelebilir.

Ahahaha. Acayip gülesim geldi. Vakti zamanında bir arkadaşımız vardı halen var gerçi. Kendini delikanlıyım diye tanıtıp kankasıyla aşk meşk işlerindeydi. Hemde aylar öncesinde yenge diyordu hatuna. Böyle karakter yoksunu biri işte.
Kim olm , soyle mevzularda delikanli olun nick verin. Yada soylemeyin awk2 nick vermeyecekseniz.
Ozelden yolla bakiyim ismi. O irz dusmanina 2 cift laf edecegim.

Kim olm , soyle mevzularda delikanli olun nick verin. Yada soylemeyin awk2 nick vermeyecekseniz.
Ozelden yolla bakiyim ismi. O irz dusmanina 2 cift laf edecegim.
Yok söylemeyecem çünkü hatun aktif değil uzundur. Aktif olsa kimden korkacam birader.:D Böyle zevkli olmuyor. İkisi aktif olursa söz senide etiketleyip yüzlerine vuracam.:D Büyük kahbelik yapıldı ikiside forumca melaike görünen tipler reis.:D

Çok ısrar eden oldu ama hep reddettim olmaz abi

Millet kuzenleriyle evleniyor kanka ile evlenmek sevgili olmak çok normal bence arada kan bağı yok sonuçta

Yok söylemeyecem çünkü hatun aktif değil uzundur. Aktif olsa kimden korkacam birader.:D Böyle zevkli olmuyor. İkisi aktif olursa söz senide etiketleyip yüzlerine vuracam.:D Büyük kahbelik yapıldı ikiside forumca melaike görünen tipler reis.:D
Hatun kisisini tahmin edebiliyorum ama erko nick kim merak ettim . Solersen sevinirim ona göre mesafimizi koyarız. Bro

Yabancıyı tanıyana kadar, tanıdık da fena değildir jfjx. Vakit kaybetmezsin

Geri