Kandırılmaya müsait biri misiniz?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
kandırılmam diyemem ama çok çabuk farkında varırım.
sonra bir süre daha kandırılıyormuşum hissini devam ettiririm.

Üff herkes de her şeyi demiş. Ters bir şey diyeyim diyorum denmiş, dümdüz bir şeyler diyeyim diyorum o da denmiş. Olmuyor böyle gençler!!

Samimi insan değilse ve bu rolü çok iyi yapıyorsa kanarım. Çünkü benim kredim daima inanmaktan yanadır. Şüphe duymak, her hareketten kuşkulanmak doğamda yok. Fakat bazı durumlar çelişki yaratıyorsa ve farkına vardıysam durumun daha ileri gitmesine de müsaade etmem.

kandırdım nazlı yari
çılgın sözlerle diyor

Yebet. Çünkü neden zor kandırılayım? Karşı tarafı da çok uğraştırmamak gerekiyor, yazık.

-1 dönüm arsa var, yakında imara da açılır, çok sıkıştım kelepir satıyorum, 1.000 lira ver al.
+Beyefendi 1.000 liraya arsa mı satılır, hem de 1 dönüm, ben size 5.000 vereyim içim rahat etsin.
-Peki madem, İban atıyorum....

Gördünüz mü ne kadar da kolay kandırıldım. Tüh, yine benimnen oynamislar...

@Mastor sen çok fazla dolanma etrafta kandırılmaya çohh müsait gibi geldin bana yazık olur jkjkjkhkh

seviyorsam
kandırılabilirim

@yarchitecten bazen değişik ses tonuyla beni cs girmekten vazgeçtiriyor valoya giriyoruz mecburen
Ses tonu değilde kolsuzluğum yüzünden olduğunu düşünüyorum ksjsksksksk
@Plesk bile en sonunda dayanamayıp cs de oyunda vurdu bana…Ne var yani molotofu kapıya değilde yanlışlıkla bizim base attıysam

Hukumet degilim.

Geri