Kanatları Varmış Kalbin, Sevince Uçar, Sevilmeyince Göçermiş...

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Hı hı evet hep iyi niyetinden, hep dürüstlüğünden kaybediyorsun.. Zaten biz de müthiş kötü niyetli ve yalancı insanlar olduğumuz için mutluluktan ölüyoruz.. Evet evet herkes sırf bu yüzden mutluluktan ölüyor, bir senin temiz yüreğin ve saf benliğin haksızlığa uğruyor.. Allah da nasıl haksız bir şeymişse suçsuz günahsız, pırıl pırıl bir insanın karşısına hep kötü niyetli eşşoleşşekleri çıkarmış.. Yok canım senin ne suçun olacak, sen hep iyi olduğundan böyle oluyor.. Bütün suç bizim, kusura bakma abla sana layık olamadık..

Işık hızıyla değişen samimiyetsiz insanlardan nefret ediyorum.. Bugün söyledikleri şeylerden yarın vazgeçiyorlar.. Bugün seviyorum dediklerinin yerlerini yarın başkası alıyor.. Bugün güveniyorum, ihanet etmem dedikleri insanların arkasından yarın iş çeviriyorlar.. Dürüst olduklarını iddia ettikleri insanlardan hassasiyet taşıyan meseleleri gizliyorlar.. Böyle insanları kişiliklerini fark etmeksizin, gerçek yüzlerini görmeden çevremde bulundurmam sadece onlarla alâkalı değil, aynı zamanda kendime hakaret ettiğim hissini uyandırıyor.. Çünkü böylesine düşük insanlarla ancak aynı tip insanlar bir arada bulunur.. Bir yandan özünü böylesine açığa vurup beni kendilerinden uzaklaştırdıkları için seviniyorum, öte yandan insanların gün geçtikçe nasıl nefret edilesi canlılar olduğuna üzülüyorum..

Hava soğuk. Tak kulaklıkları. Dışarı çık. Üşü. Yürü. Daha çok üşü. Daha çok yürü. Üşüdükçe yürü. Yürüdükçe, düşün. Olmak istediğin kişiyi düşün. Olduğun kişiyi düşün. Sahip olduklarını düşün. Senin olmayanları düşün. Sevdiklerini, sevmediklerini düşün. Kazandıklarını, kaybettiklerini düşün. Söylediğin, söylenen yalanları düşün. Seni terk edenleri, terk ettiklerini düşün. Artık hayalini kurmadığın o hayatı düşün. Ne kadar kolay vazgeçtiğini düşün. Bir daha kimseyi sevemeyeceğini düşün. Saatlerce düşün ama hiçbir şey düşünmediğini fark et. Eve dön. Aynaya bak. Sol gözün kızarmış. Demek ki ağlamak istemişsin farkında olmadan. Ne zaman ağlamak istesen, sol gözün kızarır çünkü. Aç sıcak suyu, gir altına. Soğuktan donan vücudun sıcak suyun altında uyuşsun. Kemiklerin sızlasın. Acıya aldırma. Düşün. Yeniden düşün. Ardından el salladığın insanları düşün. İhanetleri düşün. Bir zamanlar hayallerin olduğunu düşün. Bir zamanlar mutlu olduğunu düşün. Mutluluğun nasıl bir his olduğunu unuttuğunu düşün. Şimdi çık sıcak suyun altından. Çık ve yaşa ne olursa olsun yaşa.. Hayata inat hep gülümse çünkü hayat hep böyle. Sen sadece gülümse..

5QoGER.jpg

Geri