Kanatları Varmış Kalbin, Sevince Uçar, Sevilmeyince Göçermiş...

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Hepinizin gözlerinin içine bakarak "budur gerçekten, helal olsun..." demek isterdim. Kabul edin; çok iyisiniz bu işte. Öyle iyisiniz ki; senin için ölürüm deyip, öldürmekte ustasınız. Üstelik; cinayet aleti olarak yalnızca ayaklarınızı kullanırsınız..

Erkan Akagündüz

Bizim tek suçumuz, suçlu olduğumuzu bildiğimiz halde gene aynı hataları yapmaktan kaynaklı. Birini sevdik, başlaması tamamen hataydı. Ama hayatına kattığı değerler acılarını biraz bastırdı, o an için bütün evren sizin aranızda dönmeye başladı. Gülüşü, bakışı, ses tonu, sanki dünyadaki bütün acılar senin üstüne yoğunlaşmış ve o bir gelişi ile bütün bunlara çare olmuştu. Oysa ki, hiç bitmeyecek sandığın her şey gibi bir anda bu da bitti. Üstelik, ne kadar çabuk bile diyemedin..

Kardeşim o benim dediğiniz ne kadar insan var ise, arkanızdan türlü oyunlar oynadı, ama siz genede bok kondurmadınız kardeşliğinize. Güvendiniz, inandınız en önemlisi o yapmaz lan canım ciğerim o benim dediniz. Evet işte tam da böyle anlarda oluyor böyle şeyler..

Canım ciğerim, o yapmaz lan! dediğim ne kadar insan var ise, sağolsunlar onlar yaptılar. Sevgilinizle tartışmanızda, sizi dinleyen size destek çıkmaya çalışan, sizin yanınızda olan ne kadar insan varsa belirli bir zaman geçtikten sonra karşınızda oluyorlar. Ve siz bir bakıyorsunuz ki;

sadece aldandığınız, inandığınız yerden vurulmamışsınız.. Ben olsam, yapmazdım. Ben olsam, değil kardeş bildiğim insanları, değil seni seviyorum dediğim kadını, ben olsam düşmanım dediğim insanı bile böyle sırtından vuramam diyorsunuz.

Az önce gördüm;

Eskiden olsa o fotoğrafından milyarlarca anlam çıkartır, 150 bölümlük sezon finalli bir baş yapıt çıkartırdım o gülüşünden. 4 dakikalık bir şarkıyı, koskoca bir seneye sığdırır her gün kulaklarında çınlatırdım. Sabah köründe kalkar, sırf sen bir kere gül diye en sevdiğin kahvaltını hazırlardım.

Az önce gördüm;
ona gülüyordun,
En yıldızlı sevişme sahnesini geçti izlediğim görüntü.
Duygularımı becerdiniz.
Gülüşüne, ağladım..

Erkan Akagündüz..

Seni uyarmama rağmen, hatta senin canını 9akacağını garanti etsem bile, yine de onun peşinden koşacaksın. Paşa gönlün bilir.

Hayatı büyütme gözlerinde güzel kız
Saklı yüzünü, çatallaşmış yüreğini görmedin henüz...
Gözlerin; hayatın tüm çirkinliklerini güzelliklere, karanlıkları aydınlıklara süzebilecek kadar güzel de henüz açılmayacak kadar masum...
Hayatı açma gözlerine güzel kız.

Seviyorsan.. Sus, bak yağmurlar söylüyor şarkıları, ıslık çalan çocuklar geçiyor sokağımdan. Ellerimde üşümüyor yüreğim gibi, yüreğine tutunuyor boşluktayken. Seviyorsan.. Sus, ağaçlar kuşlar söylesin bildiğini. Sen susarken kainat haykırsın sevdiğini. Ben severken gözlerin oluyorum dünyayı gören..! Gözlerine sığındım, sus ve sakla beni bu gece..

Umutsuzluk yok. Gün gelir gül de açar, bülbül de öter.

-Sezai Karakoç

:)

Çünkü farklıydı bakış acılarım...
Herkes tütünü ilk kimin bulduğunu bilmek isterdi; bense ilk sigarayı kimin yaktırdığını...

Emre Karataş

Imtihan bu ya;
balığın gönlü, çöle vurulur...

[YOUTUBE]FdjcMHjBGX4[/YOUTUBE]

images

Ev kuşuyduk biz. Radyo dinlerdik, çay içip bisküvi yerdik, bu da yetmezdi bisküvimizi çaya batırırdık. Gülüşümüzün bütün dişleri tamamdı da gençliğimizin üç dişi eksikti."

[YOUTUBE]gdcVVAZBCgM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]3zmtwt1lLgI[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]osFXsuuZ4ss[/YOUTUBE]

Kalp, öylece geride kaldı.
Acılı ve yarım...
Dilinde de hazin bir dua:
Beni yakanı sen yakma Allah'ım.​

ben sizi çok eskiden sevmiştim.
bir gün kahvede oturuyordum,
siz karşıya geçmek için önümden geçtiniz.
çok güzeldiniz,
ilk gördüğüm günkü gibi.
çok güzeldiniz...

tekneye binip sizi takip ettim.
fener'de bir eve girdiniz,
sizinle başladı hayatım yeniden,
yağmurlarda ıslandım, karların altında dondum.
ama her zaman takip ettim sizi.
utandım, ne utandım kendimden ama bir kere buldum ya sizi yeniden,
dedim ki ''gir ayıba günaha ne fark eder.''
kahretmemden daha mı beter?
siz benim akşam güneşim, sabah yıldızım oldunuz.
ben sizi çok eskiden sevmiştim.

bir gün kiralık ilanına rastladım üst katınızda.
telefon numarasını aldım, necdet bey'le görüştüm.
benimki kara sevdaydı anlayış gösterin,
çünkü ben kendimi anlayamadım.
siz beni anlayın.
ben sizi çok eskiden sevmiştim.​

[YOUTUBE]QW86OyBtL_o[/YOUTUBE]​

[YOUTUBE]s6Z6TO87l9c[/YOUTUBE]

Dağılmış saçların gönlümün yatağına uyandırma
Sabah olsun ben giderim sen kal rüyanda
:)

Dürüst satıcı her zaman denk gelmez. :)

533737_207835349383343_154814197_n.jpg

Geri