KanalTürk ve Bugün Tv Yayınına Müdahale Yapılması

Konu sahibi son olarak 3575 gün önce görüldü
Boyle kanundisi boyle yabani boyle haydut bir iktidari dunyayi gezseniz bulamazsiniz.
Sansurun sendeni, bendeni, ondani olmaz..
Sansure Sessiz Kalmayin!!

Diktatörlük böyle bir şey işte...Yalaka olmayan yandı.Gerçi zamanında yalakalık yapıp biat edenler şimdi namlunun ucunu alınlarının çatısında buldu.Haberleriyle Akp nin doğrucu davutlarıydılar,ama gel gör ki çıkarlar ters düşünce silahlar çekildi.Kendilerini bir vakit ipe çekenlerden intikam almak için iktidarla birlik olup, tek tek sorgusuz sualsiz, yalan yanlış haberleriyle adeta derdest ettiler.Şantaj mı dersiniz, adaleti yanıltıcı deliller mi? dersiniz...Etme kulum bulursun zulum.Feto gibi Dürrizadeler de elbet ettiğini bulmalı.Yandaşların hesaplaşmaları her şeyde olduğu gibi basın özgürlüğüne de darbe vurdu.Tarihimize baktığımızda ne yazık ki tüm tek parti iktidarları , hele bu yerini iyice sağlamlaştırmışsa,önce çatlak buldukları sesleri susturmak için gırdaklarına yapışır ve halkın önüne serip linci seyrederdi.Biz hiçbir zaman demokrasiyi, hukuku bilumum tüm hakları anlamayacak ve bunu içşelleştiremeyeceğiz.Çünkü bizim kanımıza işlemiş darbecilik.Ben bu darbelere her türlü karşıyım.Ama gel gör ki toplum neyi istiyorsa neye susuyorsa onu yaşıyor.Aziz Nesin sanırım haklı bu halkın yüzdesi hakkında fikir beyan ederken.

yalan dolan haberede sunucuyada sahibinede ben ne medya derim.ne basin nede Ozgurluk.

Bi bakıma doğru.Polislerin hükümeti koruyup gezi olaylarından sonra bir bir açığa alınması gibi bi şey bu.Ama farklı bi yerden bakalım.Hükümet karşıtı bi kanal,muhalif haberler,bilgiler veriyor.Kayyum geliyor ve devlet sen bunu yapamazsın,çık benim adamlarım yönetecek diyor.Mesela burada başlıyor işte.

Geri